Պահածոյացված եգիպտացորեն. Ձմռանն աղցաններ կամ նախուտեստ պատրաստելիս բարի խոսքով կհիշեք ինձ
Փորձված բաղադրատոմս է: Ձմռան համար այս եգիպտացորենը պատրաստելը շահավետ է, համեղ և ավելի լավն է, քան խանութում գնված պահածոները, հավատացեք:
Պահածոյացման ընթացքը կարող է տևել մի որոշ ժամանակ, բայց չարչարանքի արդյունքից գոհ կմնաք:
Содержание
Պահածոյացված եգիպտացորեն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- եգիպտացորեն — 6 հատ
- աղ — 4 թեյի գդալ
- շաքար — 4 թեյի գդալ
Պահածոյացված եգիպտացորեն. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Օգտագործեք դանակ, որպեսզի եգիպտացորենի մի շարքը առանձնացնեք և այդպես ավելի հեշտ կլինի մնացածը ձեռքով հանել:
- Այժմ հատիկները պետք է եփել մինչև փափկի: Պարզապես ջուր լցրեք հատիկների վրա և եփեք: Հաշվի առեք, որ դա կախված է եգիպտացորենի տեսակից, հնարավոր է, որ եփվի կես ժամից:
- Ջուրը ցամաքեցնել և հատիկները լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ:
- Եգիպտացորենի այս քանակից ստացվում է 0,5 լիտրանոց 4 բանկա:
- Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ աղ և շաքարավազ, եռացրած ջուրը լցնել վրան, ծածկել կափարիչներով (կափարիչները նույնպես պետք է մանրէազերծել) և դնել կաթսայի մեջ, որի ներքևի մասում պետք է շոր փռել:
- Կաթսայի մեջ տաք ջուր լցնել մինչև բանկաների ուսերը:
- Կաթսայի ջուրը եռալուց հետո եփել 20 րոպե: Դրանից հետո զգուշորեն հանել բանկաները և փակել կափարիչներով: Բանկաները շրջել կափարիչների վրա, ծածկել սրբիչով և թողեք սառչի:
Պահածոյացված եգիպտացորենը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ աղցան բրոկոլիով