Այսօր պատրաստելու ենք Պաղպաղակ՝ շոկոլադե, վանիլային և ելակի։ Այս շոգերին զովանալու հեշտ, արագ և պարզ բաղադրատոմսերով կկիսվեն ձեզ հետ։ Ինչպես պատրաստել հարցի պատասխանը կստանաք:
Содержание
Պաղապաղակ Բաղադրիչներ
Ելակով պաղպաղակ
- Յոգուրտ ելակի — 3 տուփ 115 գր․ Ֆաննի ֆիրմայից
- Ելակ — 7-8 հատ
- Կարագ — 80-100 գր․
Շոկոլադե պաղպաղակ
- Բանան -3 հատ
- Կակաո — 2 ճ․գդ․
- Շաքարի փոշի — 1 ճ․գդ․
Վանիլային պաղպաղակ
- Ձու — 2 հատ
- Շաքարի փոշի — 100 գր․
- Մասկարպոնե Իտալական պանիր, ես Գալբանի բրենդին եմ նախապատվությունը տվել — 250 գր․
Պաղապաղակ Պատրաստման եղանակ
- Մեզ յոգուրտներ պետք կգան, երևի թե ես շատ եմ գնել, բայց դե հաստատ երկար չի մնա սառնարանում
- Ֆաննի և Դոլչե յոգուրտները այսօր կօգտագործեմ
- Խորհուրդ կտամ յոգուրտ ընտրելիս անպայման ուշադրություն դարձնել մակնշմանը, որպեսզի այն պարտադիր լինի յոգուրտ, այլ ոչ թե յոգուրտային ապրանքատեսակ։ Դա շատ կարևոր է, միայն մաքուր յոգուրտի մեջ են առկա օգտակար բակտերիաները
- Հիմնականում այս միտումով միշտ այս յոգուրտներն եմ ընտրում, բալիկներս շատ են սիրում, ինքն էլ շատ համեղ է, մակնշմամբ էլ յոգուրտ
- 3 ելակի տուփերը բացենք լցնենք հարիչի մեջ
- Նախապես մաքրել և սառցախցիկում սառեցրել եմ մի քանի ելակ, որպեսզի հարելուց շատ չքայքայվեն, մոտ 7-8 հատ
- 100 գրամ կարագ կավելացնենք սառնարանից հանած ցանկալի է
- Հարում ենք բլենդերով այնքան, որ միատարր լինի զանգվածը
- Լցնում ենք համապատասխան տարայի մեջ և դնում սառցախցիկը
- Անցնում ենք հաջորդ շոկոլադե պաղպաղակի պատրաստմանը
- Մեզ անհրաժեշտ է 3 բանան, սկզբում 2-ը մաքրենք դնենք հարիչի տարայի մեջ, մի փոքր հարելուց հետո տեղ կբացվի նաև 3-րդ բանանը կավելացնենք
- Բանանի վրա լցնում ենք 2 ճաշի գդալ կակաո
- 1 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
- Սկսում ենք հարել, ընթացքում չմոռանալով ավելացնել նաև 3-րդ բանանը
- Համասեռ դարձավ, կրկին լցնենք համապատասխան տարայի մեջ և տեղավորենք սառցախցիկում
- Անցնենք երրորդ տարբերակին վանիլային պաղպաղակ կպատրաստենք
- Անհրաժեշտ է 2 ձվի դեղնուցը առանձնացնել սպիտակուցից
- Երկուսի վրա էլ շաքարավազ կլցնենք 50-ական գրամ
- Սկզբում հարենք սպիտակուցն ու ստանանք բեզե
- Հետո անցնենք դեղնուցին և գոգլիի պես հարենք
- Մեր վանիլային պաղպաղակի կարևոր և հիմնական բաղադրիչը Մասկարպոնե իտալական աղանդերային պանիրն է
- Գալբանի Մասկարպոնեն եմ ընտրել փոքր 250 գրամանոց տարբերակն կօգտագործեմ այսօր
- Պանրից համեղ աղանդեր պատրաստելու բաղադրատոմսն էլ տուփի վրա արդեն կա նկարազարդ
- Իմ ալիքում Նապոլեոն տորթի կրեմն էլ եմ այս պանրով պատրաստել, հրաշք մի բան է, իսկ ով դեռ չի տեսել հղումը կգտնի նկարագրությունների բաժնում
- Պաղպաղակն էլ շատ համեղ է ստացվելու
- Պանիրը լցնենք հարած ձվի վրա գդալ գդալ և հարենք լուծվեց
- Վանիլին կլցնենք մի պտղունց մեր վանիլային պաղպաղակին
- Կավելացնենք նաև բեզեն
- Իրար հետ մի լավ կհարենք, արդեն տարալուծված զանգվածը կդնենք տարայի մեջ և կտեղադրենք սառցախցիկ
- 1 ժամ հետո կհանենք մեր պաղպաղակները
- Բոլորը առանձին-առանձին կխառնենք, որպեսզի սառցագնդիկներ չառաջանան, տարալուծված լինեն ամբողջությամբ և նմանվեն պրոֆեսիոնալ պաղպաղակ պատրաստող սարքերի պատրաստած տարբերակին
- Նույն գործողությունը կրկնելու ենք նաև 1 ժամ անց
- Այդ ընթացքում ես կներկայացնեմ մեր կողմից անցկացվող խաղարկության պայմանները
- Հարկավոր է բաժանորդագրվել մեր ալիքին
- Լայք դնել տեսանյութի տակ, ինչպես նաև գրել մեկնաբանություն բաղադրատոմսերի վերաբերյալ
- Մեկ հաջողակ ընտրվելու է պատահականության սկզբունքով
- Արդյունքները ամփոփելու ենք մեր ֆեյսբուքի խմբում, ինչպես նաև մեր ինստագրամյան էջում, որին ցանկալի է նույնպես հետևեք, քանի-որ այնտեղ մենք ավելի հաճախ ենք հանդիպում
- 2 անգամ խառնել սառցախցիկ դնելուց հետո ցանկալի է 4-5 ժամ թողնել մինչև մատուցելը, կարելի է և ողջ գիշեր
- Արդեն մատուցելու ժամանակն է
- Պաղպաղակի գդալը օգտագործելուց առաջ հարկավոր է գոլ ջրի մեջ թաթախել, ավելի հեշտ և կլորիկ գնդեր ձևավորելու համար
- Ահա և մեր պաղպաղակները պատրաստ են, մնում է վայելել։
3 Պաղպաղակ․ Շոկոլադե, Ելակով և Վանիլային պաղպաղակ Ինչպես պատրաստել․ Պարզ և Համեղ բաղադրատոմս
Դե ինչ , բարի ախորժակ։