Պանրով բրդուճ լավաշով. Արագ նախաճաշի, կամ թեթև ընթրիքի տարբերակ 

Պանրով բրդուճ լավաշով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պանրով բրդուճ լավաշով. Արագ նախաճաշի, կամ թեթև ընթրիքի տարբերակ

Երբ ուզում եք համեղ կարկանդակ ուտել, բայց բոլորովին ցանկություն չկա խոհանոցում խառնաշփոթ ստեղծել, ապա այս բաղադրատոմսը պահպանեք ձեր ցանկում: Լավաշով տաք նախուտեստը հյութալի պանրի միջուկով և կանաչիներով արագ և աննկարագրելի ախորժելի ուտեստ է:

Պատրաստման ամբողջ գործընթացը ձեզանից կխլի մոտ 10-15 րոպե: Դրանից հետո դուք կարող եք տապակը դնել ջեռոցում և զբաղվել ձեր մյուս գործերով:

Կարկանդակի հիմքը բարակ լավաշն է: Պանրով ​​կարկանդակ պատրաստելու համար կլորացված եզրերով երկար լավաշը լավագույնս համապատասխանում է, որ հարմար լինի տեղավորել ձևամանի մեջ:

Պանրով բրդուճ լավաշով

Պանրով բրդուճ լավաշով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Լավաշ 3 հատ
  • Պանիր 300 գ
  • Կոշտ պանիր 200 գ
  • Կեֆիր 0,5 լ
  • Ձու 3 հատ
  • Սամիթ 1 փունջ
  • Աղ` ըստ ճաշակի

Պանրով բրդուճ լավաշով

Պանրով բրդուճ լավաշով

Պանրով բրդուճ լավաշով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել աղով և կեֆիրով:
  2. Պանիրները խոշոր քերիչով քերել: Մանր կտրատել կանաչիները: Այժմ խառնել պանիրն ու կանաչիները: Կարկանդակի միջուկը պատրաստ է:
  3. Ջեռոցի ձևամանի մեջ դնել լավաշի բարակ մեծ շերտը այնպես, որ դրա եզրերը կախված լինեն ձևամանի կողքերից: Վրան լցնել պանրային միջուկը:
  4. Վերջում ծածկել տորթը լավաշի եզրերով, վրան քսել ձվի-կեֆիրի մնացած խառնուրդով:
  5. Եփել ջեռոցում 180 աստիճանով 25 րոպե:

 

Պանրով բրդուճ լավաշով

Մատուցել տաք վիճակում: Ստացվում է շատ հյութալի և համեղ: Փորձեք:

Պանրով բրդուճը լավաշով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով համեղ նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք