Պանրով բրդուճ լավաշով. Արագ նախաճաշի, կամ թեթև ընթրիքի տարբերակ
Երբ ուզում եք համեղ կարկանդակ ուտել, բայց բոլորովին ցանկություն չկա խոհանոցում խառնաշփոթ ստեղծել, ապա այս բաղադրատոմսը պահպանեք ձեր ցանկում: Լավաշով տաք նախուտեստը հյութալի պանրի միջուկով և կանաչիներով արագ և աննկարագրելի ախորժելի ուտեստ է:
Պատրաստման ամբողջ գործընթացը ձեզանից կխլի մոտ 10-15 րոպե: Դրանից հետո դուք կարող եք տապակը դնել ջեռոցում և զբաղվել ձեր մյուս գործերով:
Կարկանդակի հիմքը բարակ լավաշն է: Պանրով կարկանդակ պատրաստելու համար կլորացված եզրերով երկար լավաշը լավագույնս համապատասխանում է, որ հարմար լինի տեղավորել ձևամանի մեջ:
Содержание
Պանրով բրդուճ լավաշով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Լավաշ 3 հատ
- Պանիր 300 գ
- Կոշտ պանիր 200 գ
- Կեֆիր 0,5 լ
- Ձու 3 հատ
- Սամիթ 1 փունջ
- Աղ` ըստ ճաշակի
Պանրով բրդուճ լավաշով. Պատրաստման եղանակը
- Ձվերը հարել աղով և կեֆիրով:
- Պանիրները խոշոր քերիչով քերել: Մանր կտրատել կանաչիները: Այժմ խառնել պանիրն ու կանաչիները: Կարկանդակի միջուկը պատրաստ է:
- Ջեռոցի ձևամանի մեջ դնել լավաշի բարակ մեծ շերտը այնպես, որ դրա եզրերը կախված լինեն ձևամանի կողքերից: Վրան լցնել պանրային միջուկը:
- Վերջում ծածկել տորթը լավաշի եզրերով, վրան քսել ձվի-կեֆիրի մնացած խառնուրդով:
- Եփել ջեռոցում 180 աստիճանով 25 րոպե:
Մատուցել տաք վիճակում: Ստացվում է շատ հյութալի և համեղ: Փորձեք:
Պանրով բրդուճը լավաշով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով համեղ նախուտեստ