Պանրով կրուասաններ. Նուրբ և փափուկ նախուտեստ
Նման համեղ նախուտեստը հիանալի տեսք կունենա տոնական սեղանին: Եվ պարզապես անհրաժեշտ է ձեր ընտանիքին վայելք պատճառել այս աղի համեղությունով:
Содержание
Պանրով կրուասաններ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կաթ 400 մլ
- Ձու 2 հատ
- Շաքար 60 գ
- Ալյուր 650 գ
- Մի պտղունց աղ
- Խմորիչ 7 գ
- Փափուկ պանիր 300 գ
- Կանաչիներ, քնջութի սերմեր՝ ըստ ճաշակի
- Դեղնուց 1 հատ
Պանրով կրուասաններ. Պատրաստման եղանակը
- Ձուն խառնել շաքարավազի և աղի հետ, հարել այնքան, մինչև հարթվի:
- Լցնել տաք կաթը, ավելացնել խմորիչը, խառնել և ավելացնել մաղած ալյուրը: Խմոր հունցել և ծածկել, թողնել տաք տեղում 1 ժամ:
- Խմորը բաժանել 10 մասի, յուրաքանչյուրը գրտնակել շերտով կամ շրջանակով, յուղել հալված կարագով և մեկ առ մեկ դնել 5 շերտ իրար վրա:
- Հարկավոր է սա փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպե դնել սառնարանը:
- Այժմ վերցնել 5 շերտերից բաղկացած բուրգը, գրտնակել մեկ շերտով, կտրել եռանկյուններով:
- Լցոնը լցնել լայն մասի վրա (քերած պանիր, մանր կտրատած կանաչիներ, ըստ ճաշակի աղ արած և խմորը ոլորել:
- Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով, դնել խմորեղենը, վրան դեղնուց քսել և թխել 180 աստիճանով մոտ 30 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հեշտ բուլկի կրուասաններ