Պանրով ռուլետ ձվով. Համեղ ու պայծառ նախուտեստ
Տոներից առաջ միշտ փնտրում ենք նոր բաղադրատոմսեր՝ սովոր ցանկը թարմացնելու համար: Այս անգամ ես գտա մի զարմանալի պանրով խորտիկի պատրաստման եղանակ: Բնականաբար, սկզբում որոշեցի ինքս համտեսել այն, որպեսզի ամոթով չմնամ հյուրերի առաջ: Եվ հաջորդ օրը ես սկսեցի պանրով ձվի գլան պատրաստել:
Արդյունքն ինձ հաճելիորեն զարմացրեց: Նույնիսկ երեխաները հաճույքով էին ուտում, այնպես որ երեկոյան արդեն խորտիկն անհետացել էր սեղանից: Բոլոր կասկածներս վերացան, այնպես, որ ես կպատրաստեմ նորույթ տոնական թեթև տրամադրություն ստեղծելու համար: Ի դեպ, դուք կարող եք փորձարկումներ անել լցոնի առումով: Կարող եք ավելացնել ծովախեցգետին կամ կարմիր ձուկ: Իհարկե, ավելի թանկ է, բայց նաև ավելի համեղ:
Պանրով ռուլետ ձվով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Ձու 3 հատ
- Թթվասեր 5 ճաշի գդալ
- Կոշտ պանիր 300 գ
- Գազար 1 հատ
- Հալված պանիր 3 հատ
- Խեցգետնի ձողիկներ 240 գ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Սամիթ 0.5 փունջ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
Պանրով ռուլետ ձվով. Պատրաստման եղանակը
- Խորը ամանի մեջ հարել ձվերը և աղը: Ավելացնել մանր քերած գազարն ու կոշտ պանիրը, 3 ճաշի գդալ թթվասերը և լավ խառնել:
- Ուղղանկյունտապակիի վրա փռել յուղաթուղթ, անհրաժեշտության դեպքում վրան քսել արևածաղկի ձեթով:
- Զանգվածը հավասարապես տարածել տապակի վրա: Թխել 12 րոպե 180 աստիճանով: Պատրաստի շերտը տեղափոխեք յուղաթղթի մաքուր թերթիկի վրա և թող սառչի:
- Կոշտի պանիրը քերել մանր քերիչով, խառնել մանր կտրատած խեցգետնի ձողիկների, սամիթի, ճզմած սխտորի հետ, և մնացած թթվասերով:
- Միջուկը տարածել ձվով պանրի շերտի վրա և ոլորել ռուլետը: Գլանիկը փաթաթել յուղաթղթի մեջ և դնել սառնարան 1 ժամով: Մատուցելիս կտրել 1,5-2 սմ հաստությամբ շերտերով:
Այս սառը նախուտեստն իմ ամենասիրածներից մեկն է: Իսկական գտածո տանտիրուհու համար՝ արագ, մատչելի և աներևակայելի համեղ: Հյուրերը միշտ ուտում են մինչև ամենավերջին փշրանքը, և երբեմն մի բաժին էլ են խնդրում: Այնպես որ ես պատրաստելու եմ ևս մեկ պանրի ռուլետ` համենայն դեպս: Գիտեմ, որ այն նույնպես կսպառվի:
Պանրով ռուլետը ձվով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով համեղ ռուլետ