Պաշտետ գազարով և սոխով. Բուրավետ քսուք առավոտյան բուտերբրոդի համար 

Պաշտետ գազարով և սոխով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երբ բանջարեղենը մատչելի է, կարելի է ընտանիքի համար պատրաստել Պաշտետ գազարով և սոխով: Ակնթարթային բուսական քսուքը շատ ախորժելի է: Այս դեպքում դդմիկի խավիարը կարող է փոխարինվել է գազարով ու սոխով պաշտետով։

Այս ուտեստը չարժե մեծ ծավալով պատրաստել։ Եթե ​​անգամ պաշտետը պահում եք սառնարանում, 2-րդ, 3-րդ օրը այն փոխում է գույնը։ Բայց սա սարսափելի չէ, քանի որ դուք 10 րոպեից ավելի չեք ծախսի թարմ քսուք պատրաստելու համար։ 6-8 սենդվիչի համար անհրաժեշտ կլինի 1-ական բանջարեղեն և մի փաթեթ հալած պանիր։

Պաշտետ գազարով և սոխով
Պաշտետ գազարով և սոխով. Բաղադրիչներ

_Գազար 1 հատ

_Կարմիր սոխ 1 հատ

_Հալած պանիր 100 գ

_Սխտոր 1 թեյի գդալ

_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ

_Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի

_Համեմ ըստ ճաշակի

_Աղ ըստ ճաշակի

Պաշտետ գազարով և սոխով

Պաշտետ գազարով և սոխով. Պատրաստման եղանակը

_Կլպել և խաշել գազարը։ Կտրել այն օղակներով և լցնել բլենդերի մեջ։

_Սոխը մանր կտրատել, տապակել թավայի մեջ։

_Դրանից հետո սոխեռածը լցնել գազարի վրա:

_Բլենդերի ամանի մեջ լցնել հալած պանիրը, սխտորն ու մայոնեզը։

_Մանրացնել բաղադրիչները մինչև հարթ զանգված ստանալը:

_Ավելացնել աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի, կտրատած կանաչիներ, խառնել։

Պաշտետ գազարով և սոխով

Իդեալական կլինի, եթե հացի կտորները թեթևակի չորացնեք ջեռոցում կամ թավայի մեջ և վրան քսեք այս պաշտետը: Իսկ եթե պաշտետի վրա նաև մանրացված կանաչիներ լցնեք, ապա ուտեստը կարելի է մատուցել ամենաթանկ հյուրերին։

Անպայման փորձեք պատրաստել այս պաշտետը:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք