Երբ բանջարեղենը մատչելի է, կարելի է ընտանիքի համար պատրաստել Պաշտետ գազարով և սոխով: Ակնթարթային բուսական քսուքը շատ ախորժելի է: Այս դեպքում դդմիկի խավիարը կարող է փոխարինվել է գազարով ու սոխով պաշտետով։
Այս ուտեստը չարժե մեծ ծավալով պատրաստել։ Եթե անգամ պաշտետը պահում եք սառնարանում, 2-րդ, 3-րդ օրը այն փոխում է գույնը։ Բայց սա սարսափելի չէ, քանի որ դուք 10 րոպեից ավելի չեք ծախսի թարմ քսուք պատրաստելու համար։ 6-8 սենդվիչի համար անհրաժեշտ կլինի 1-ական բանջարեղեն և մի փաթեթ հալած պանիր։
Պաշտետ գազարով և սոխով. Բաղադրիչներ
_Գազար 1 հատ
_Կարմիր սոխ 1 հատ
_Հալած պանիր 100 գ
_Սխտոր 1 թեյի գդալ
_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
_Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի
_Համեմ ըստ ճաշակի
_Աղ ըստ ճաշակի
Պաշտետ գազարով և սոխով. Պատրաստման եղանակը
_Կլպել և խաշել գազարը։ Կտրել այն օղակներով և լցնել բլենդերի մեջ։
_Սոխը մանր կտրատել, տապակել թավայի մեջ։
_Դրանից հետո սոխեռածը լցնել գազարի վրա:
_Բլենդերի ամանի մեջ լցնել հալած պանիրը, սխտորն ու մայոնեզը։
_Մանրացնել բաղադրիչները մինչև հարթ զանգված ստանալը:
_Ավելացնել աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի, կտրատած կանաչիներ, խառնել։
Իդեալական կլինի, եթե հացի կտորները թեթևակի չորացնեք ջեռոցում կամ թավայի մեջ և վրան քսեք այս պաշտետը: Իսկ եթե պաշտետի վրա նաև մանրացված կանաչիներ լցնեք, ապա ուտեստը կարելի է մատուցել ամենաթանկ հյուրերին։
Անպայման փորձեք պատրաստել այս պաշտետը:
Բարի ախորժակ: