Պարզ Աղցան. Ամենամատչելի մթերքներից պատրաստվող համեղ ու նուրբ ուտեստ

Պարզ Աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Շաբաթը երեք անգամ կպատրաստեք այսպիսի Պարզ Աղցան և չեք հոգնի:

Աշխարհում աղցանների հսկայական տեսականի կա։ Սակայն մենք քիչ թվով բաղադրատոմսեր ենք նախընտրում, դա հիմնավորելով նրանով, որ մյուս աղցանները շատ բաղադրիչների կարիք ունեն։

Ներկայացնենք մեկ անզուգական աղցան, որը պատրաստվում է սովորական մթերքներից։

Պարզ Աղցան

Պարզ Աղցան. Բաղադրիչները

_ պահածոյացված եգիպտացորեն — 180 գ

_ կոշտ պանիր — 70 գ

_ լոլիկ — 2 հատ

_ մանանեխ — 1,5 թեյի գդալ

_ կաղամբ — 300 գ

_ թթվասեր — 2,5 ճաշի գդալ

_ վարունգ — 1 հատ

_ հավի ձու — 3 հատ

Կաղամբով աղցան վարունգով

Պարզ Աղցան Պատրաստման եղանակը

_ Նախ պինդ խաշել ձվերը։ Առանձնացրեք դեղնուցները սպիտակուցներից։ Ձեզ անհրաժեշտ կլինեն երկու բաղադրիչները։

_ Սպիտակուցները կտրատել փոքր խորանարդիներով, նույն կերպ մանրացնել նաև վարունգը։

_ Մեկ ամանի մեջ խառնել եգիպտացորենը, ձվի սպիտակուցը և մանր կտրատած վարունգը։

_ Կաղամբի կեսը մանր կտրատել, լոլիկը նույնպես մանր կտրատել և սրանք լցնել ընդհանուր ամանի մեջ:

_ Դեղնուցները պատառաքաղով տրորել մինչև նուրբ փշրանքները:

_ Մեկ այլ ամանի մեջ դնել 1 ճաշի գդալ ձվի փշրանքներ. Մնացածի վրա լցնել մանանեխ և մայոնեզ, խառնել մինչև հարթ լինի:

_ Աղցանը համեմել դեղնուցի սոուսով, պարունակությունը մանրակրկիտ խառնել։

_ Պանիրը մանրացնել միջին քերիչով, դեղնուցի փշրանքների հետ միասին լցնել աղցանի վրա։

 

 

Պարզ Աղցան

Արդյունքում մենք պատրաստեցինք գեղեցիկ և անսովոր աղցան այն ապրանքներից, որոնք միշտ ձեռքի տակ են: Կարող եք պանիրն ավելացնել ընթացքում կամ մատուցելուց անմիջապես առաջ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք