Պղպեղով աղցան. Սա պատրաստվում է պարզ և արագ, հիմնական մթերքը քաղցր, մսոտ բուլղարական պղպեղն է:
Հաստատ կհավանեք այս ուտեստը, ուստի անպայման փորձեք: Կարող եք աղցանը պատրաստելիս վերցնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:
Պղպեղով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Քաղցր պղպեղ 530 գ
_Քնջութի սերմեր 2 ճաշի գդալ
_Սոխ 1 հատ
_Սխտոր 2 պճեղ
_Քացախ 9% 2 ճաշի գդալ
_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ
_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
Պղպեղով աղցան. Պատրաստման եղանանակը
_Կտրել պղպեղը շերտերով: Սոխը՝ ինչպես կկամենք:
_Դանակով մանր կտրատել սխտորն ու կանաչիները:
_Տապակել պղպեղը բուսական յուղի մեջ՝ մինչև թեթևակի փափկի, ընդամենը մի քանի րոպե:
Հուշում. Եթե սիրում եք կծու համը, ապա ավելացրեք չիլի պղպեղ:
_Պղպեղը համեմել համեմունքներով, սխտորով, կանաչիներով, անուշաբույր կանաչիներով, քացախով և սոյայի սոուսով:
_Ամեն ինչ խառնել և համտեսել աղի համար. Եթե սոյայի սոուսը բավարար չէ, ապա ավելացնել աղ:
_Աղցանը կարելի է թողնել 30 րոպե սառնարանում՝ մարինացվելու համար և մատուցել խորովածի, ձկան կոտլետների, այլ համեղ ուտեստների և խորտիկների հետ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարմիր պղպեղ