Պղպեղով աղցան. Անչափ համեղ է ստացվում անպայման երկու բաժին պատրաստեք

Պղպեղով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Պղպեղով աղցան. Սա պատրաստվում է պարզ և արագ, հիմնական մթերքը քաղցր, մսոտ բուլղարական պղպեղն է:

Հաստատ կհավանեք այս ուտեստը, ուստի անպայման փորձեք: Կարող եք աղցանը պատրաստելիս վերցնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:

Պղպեղով աղցան

Պղպեղով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Քաղցր պղպեղ 530 գ

_Քնջութի սերմեր 2 ճաշի գդալ

_Սոխ 1 հատ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Քացախ 9% 2 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով

Պղպեղով աղցան. Պատրաստման եղանանակը

_Կտրել պղպեղը շերտերով: Սոխը՝ ինչպես կկամենք:

_Դանակով մանր կտրատել սխտորն ու կանաչիները:

_Տապակել պղպեղը բուսական յուղի մեջ՝ մինչև թեթևակի փափկի, ընդամենը մի քանի րոպե:

Հուշում. Եթե սիրում եք կծու համը, ապա ավելացրեք չիլի պղպեղ:

_Պղպեղը համեմել համեմունքներով, սխտորով, կանաչիներով, անուշաբույր կանաչիներով, քացախով և սոյայի սոուսով:

_Ամեն ինչ խառնել և համտեսել աղի համար. Եթե սոյայի սոուսը բավարար չէ, ապա ավելացնել աղ:

_Աղցանը կարելի է թողնել 30 րոպե սառնարանում՝ մարինացվելու համար և մատուցել խորովածի, ձկան կոտլետների, այլ համեղ ուտեստների և խորտիկների հետ:

Պղպեղով աղցան

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ

Խնդրում ենք Գնահատեք