Ռեհանով պեստո սոուս. Հիանալի լրացում է բազմաթիվ ուտեստների համար

Ռեհանով պեստո սոուս Պահածոներ

Ռեհանով պեստո սոուս. Հիանալի լրացում է բազմաթիվ ուտեստների համար: Այս սոուսը հարմար է ոչ միայն մակարոնեղենի, այլ նաև մսի և հատկապես ձկնամթերքի համար:

Վստահ եղեք, որ մատուցելով այս սոուսը ցանկացած ուտեստի հետ, դուք այն կդարձնեք եզակի, աննկարագրելի նրբահամ: Պարմեզանի նուրբ նոտաները, ռեհանի բույրը, գետնանուշի հետ համատեղ` բացառիկ համ են հաղորդում:

Ռեհանով պեստո սոուս

Ռեհանով պեստո սոուս. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 150 գրամ թարմ ռեհան
  • 100 գրամ գետնանուշ
  • 2-3 պճեղ սխտոր
  • 120 գրամ պարմեզան պանիր (կարող եք ավելացնել ցանկացած այլ, որը մատչելի է)
  • 120 մլ բուսական յուղ (իդեալական է ձիթապտղի յուղ)
  • աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի

 

Ռեհանով պեստո սոուս

Ռեհանով պեստո սոուս. Պատրաստման եղանակը, քայլ առ քայլ

  1. Տապակել գետնանուշը թավայի մեջ: Դա պետք է անպայման արվի, քանի որ այդպես ընկույզները կարող են լիովին տալ իրենց համն ու բույրը սոուսին:
  2. Քերել կոշտ պանիրը:
  3. Ռեհանը, սխտորը, պանիրը և տապակած ընկույզները բլենդերի մեջ հարել: Արդեն այդ պահից դուք կզգաք անուշ բույրը:
  4. Կարևոր է, որ մթերքները բլենդերի մեջ ավելացվեն մասերով, բաժիններով ավելացնել ռեհան, ընկույզներ և այլն, լցնել յուղի մի մասը և հարել բլենդերով: Հետո ավելացնել մնացած մասերը և այլն:
  5. Իդեալական տարբերակում սոուսն աղացվում է հավանգի մեջ: Այդպես այն ավելի համեղ է ստացվում, բայց ժամանակակից տնային տնտեսուհիները նախընտրում են բլենդեր օգտագործել:
  6. Այժմ կարող եք ավելացնել աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Եթե ​​սոուսը չափազանց թանձր է, ավելացրեք մի փոքր ավելի շատ յուղ:
  7. Տնական պեստոյի սոուսը սառնարանում պահեք փակ կափարիչով տարայի մեջ:

Ռեհանով պեստո սոուս

Ռեհանով պեստո սոուսը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Համեղ ՍՈՈՒՍ Մսային Ուտեստների համար․ Խորովածի, խոզի բդի, մսեղենի թարմ սոուս

Խնդրում ենք Գնահատեք