Սալորաչրով հավի ռուլետ. Համեղ սառը խորտիկ, որ կփոխարինի երշիկեղենին
Հավը բազմակողմանի օգտագործվող մթերք է, որից դուք կարող եք պատրաստել բազում տաք ուտեստներ՝ շնիցելներ, կոտլետներ, գուլյաշ: Միևնույն ժամանակ, սառը խորտիկներն ու հավի ուտեստները, օրինակ ՝ ռուլետները, կայուն տեղ ունեն մեր սննդակարգում: Նման ուտեստը կարող է հեշտությամբ փոխարինել երշիկին, բայց այս միսը նույնիսկ ավելի համեղ կլինի:
Ճաատեսակը փոքր-ինչ անսովոր համ ունի, քանի որ այն միավորում է միսն ու քաղցր բաղադրիչը: Այն դուր կգա սալորաչիր սիրողներին:
Содержание
Սալորաչրով հավի ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս 600 գ
- Շամպինիոն 200 գ
- Սալորաչիր 150 գ
- Պիստակ 50 գ
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Աղ` ըստ ճաշակի
Սալորաչրով հավի ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
- Հեռացնել մաշկը հավի մսից: Տապակել սունկը և թող սառչի: Հավի կրծքամիսը և սալորաչիրը մանր կտորներով կտրել:
- Խառնել հավի միսը, սունկը, սալորաչիրը, մաքրած պիստակները, աղը և պղպեղը: Լավ հարել:
- Դնել միջուկը կաշվի վրա, ոլորել և փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ: Ռուլետը 50 րոպե եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Հանել պատրաստի ռուլետը ջեռոցից, թող հովանա և թողնել սառնարանում ամբողջ գիշեր:
- Մատուցել պատրաստի ուտեստը՝ կտրելով այն շերտերով:
Ըստ այս բաղադրատոմսի, հավի ռուլետը շատ հյութեղ է: Հյուրերը ոչ մի կտոր չեն թողնի և կխնդրեն բաղադրատոմսը: Ուրեմն նախապես հոգացեք այս մասին և հենց հիմա տարածեք այս գրառումը Ձեր էջում:
Տեսանյութ
Հավի ռուլետ