Սալորաչրով հավի ռուլետ. Համեղ սառը խորտիկ, որ կփոխարինի երշիկեղենին

Սալորաչրով հավի ռուլետ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սալորաչրով հավի ռուլետ. Համեղ սառը խորտիկ, որ կփոխարինի երշիկեղենին

Հավը բազմակողմանի օգտագործվող մթերք է, որից դուք կարող եք պատրաստել բազում տաք ուտեստներ՝ շնիցելներ, կոտլետներ, գուլյաշ: Միևնույն ժամանակ, սառը խորտիկներն ու հավի ուտեստները, օրինակ ՝ ռուլետները, կայուն տեղ ունեն մեր սննդակարգում: Նման ուտեստը կարող է հեշտությամբ փոխարինել երշիկին, բայց այս միսը նույնիսկ ավելի համեղ կլինի:

Ճաատեսակը փոքր-ինչ անսովոր համ ունի, քանի որ այն միավորում է միսն ու քաղցր բաղադրիչը: Այն դուր կգա սալորաչիր սիրողներին:

Սալորաչրով հավի ռուլետ

Սալորաչրով հավի ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 600 գ
  • Շամպինիոն 200 գ
  • Սալորաչիր 150 գ
  • Պիստակ 50 գ
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Աղ` ըստ ճաշակի

Սալորաչրով հավի ռուլետ

Սալորաչրով հավի ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

  1. Հեռացնել մաշկը հավի մսից: Տապակել սունկը և թող սառչի: Հավի կրծքամիսը և սալորաչիրը մանր կտորներով կտրել:
  2. Խառնել հավի միսը, սունկը, սալորաչիրը, մաքրած պիստակները, աղը և պղպեղը: Լավ հարել:
  3. Դնել միջուկը կաշվի վրա, ոլորել և փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ: Ռուլետը 50 րոպե եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
  4. Հանել պատրաստի ռուլետը ջեռոցից, թող հովանա և թողնել սառնարանում ամբողջ գիշեր:
  5. Մատուցել պատրաստի ուտեստը՝ կտրելով այն շերտերով:

Սալորաչրով հավի ռուլետ

Սալորաչրով հավի ռուլետ

Ըստ այս բաղադրատոմսի, հավի ռուլետը շատ հյութեղ է: Հյուրերը ոչ մի կտոր չեն թողնի և կխնդրեն բաղադրատոմսը: Ուրեմն նախապես հոգացեք այս մասին և հենց հիմա տարածեք այս գրառումը Ձեր էջում:

Տեսանյութ

Հավի ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք