Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար Պահածոներ

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար:

Սմբուկի և լոլիկի սեզոնը շատ կարճ է: Հետևաբար, շատերը ձմռան համար փորձում են պահպանել այս բանջարեղենը հետագա օգտագործման համար:

Ոմանք մարինացնում են դրանք, ինչ-որ մեկը թթու է դնում կամ չորացնում, բայց սառեցումը լավագույն միջոցն է: Այն թույլ է տալիս պահպանել մթերքի համն ու բույրը:

Մենք առաջարկում ենք ձեզ ձմռան համար բանջարեղենի պաշար հավաքելու հիանալի տարբերակ: Հաշվի առեք և անպայման պատրաստեք:

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար
Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար. Բաղադրիչները

  • Սմբուկ 1 կգ
  • Լոլիկ 1 կգ
  • Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 5 պճեղ
  • Աղ 1 ճաշի գդալ

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրեл սմբուկը շրջանակներով, աղ անել, լցնել ջուրը և թողնել 10 րոպե:
  2. Կտրել լոլիկը շրջանակներով: Անցկացնել սխտորը մամլիչով: Սմբուկից արտազատված հեղուկը հեռացնել: Չորացնել դրանք սրբիչով:
  3. Ձիթապտղի յուղի մեջ սմբուկը տապակել երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը և կրկին չորացնել թղթի սրբիչով: Սմբուկի յուրաքանչյուր օղակի վրա դնել ճզմած սխտոր և մի օղակ լոլիկ:
  4. Արդյունքում ստացված կտորները դասավորել և փաթեթավորել տոպրակի մեջ սառեցման համար և դրեք սառցարանը:

Այս համեղ պատրաստուկը պահվում է մինչև 3 ամիս: Երբ ցանկանաք համեղ ուտեստ պատրաստել, ուղղակի սառնարանից հանեք բանջարեղենի օղակները, հալեցրեք դրանք, շաղ տվեք քերած կոշտ պանրով և թխեք ջեռոցում:

Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար

Սառեցված լոլիկով սմբուկը ձմեռվա համար` պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք