Մի բաժակ թունդ սառը սուրճը կարելի է գրեթե նախաճաշ դարձնել՝ պատրաստելով էսպրեսսոյի վրա հիմնված սառը կոկտեյլ՝ կաթով և ընկույզի օշարակով:
Վերջում ըմպելիքի վրա ավելացրեք մի քիչ ցածր յուղայնությամբ հարած սերուցք՝ տեսքը ամբողջականացնելու համար:
Սառը սուրճ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Էսպրեսսո 1 հատ
_Կաթ 150 մլ
_Սերուցք 11% 50 մլ
_Պնդուկի օշարակ 30 մլ
Պատրաստման եղանակը
_Սառույցը լցնել բաժակի մեջ, լցնել կաթն ու օշարակը։
_Լցնել էսպրեսսոն բարակ շիթով:
_Սերուցքը հարել, մինչև փրփրի և դնել ըմպելիքի վրա։
Հաճելի համտեսում:
Տեսանյութ
Ինչպես պատրաստել Շոկ մանժե