Սենդվիչի քսուկ. Համեղ նախաճաշ պատրաստելու համար մետք է միայն այն քսել հացի կտորների վրա ու գեղեցիկ զարդարել կանաչիներով

Սենդվիչի քսուկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սենդվիչի քսուկ. 3 րոպեում պարզ բաղադրիչներով կարող եք պատրաստել համեղ խորտիկ:

Դուք հավանաբար նկատել եք, որ սխտորն ավելացվում է տարբեր ուտեստների մեջ։ Սա բառացիորեն անփոխարինելի ապրանք է, առանց որի ուտեստներն այնքան էլ իդեալական չեն լինի։

Սխտորի գաղտնիքը միայն նրա բույրի մեջ չէ։ Այդպես էին մտածում հին հինդուները։ 5000 տարի առաջ սխտորի պճեղներն օգտագործվում էին միայն որպես դեղամիջոց։ Արիացիները հինդուներին ցույց տվեցին, թե էլի ինչպես կարելի է օգտագործել այն:

Միայն միջնադարում էր, որ սխտորն ավելի տարածված դարձավ, որն օգտագործվում էր վարակների և վիրուսային հիվանդությունների բուժման համար:

Այժմ մենք չենք պատկերացնում մսամթերքն առանց սխտորի, ինչպես նաև սփրեդների և աղցանների։ Խոսենք սխտորով սփրեդներից մեկի մասին։

Սենդվիչի քսուկ

Սենդվիչի քսուկ. Բաղադրիչները

_ հալած պանիր — 100 գ

_ մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

_ ձու — 2 հատ

_ աղ — մի պտղունց

_ գազար — 2 հատ

_ սխտոր — 2 պճեղ

Սենդվիչի քսուկ

Սենդվիչի քսուկ. Պատրաստման եղանակը

_ Պինդ խաշել ձվերը և գազարը՝ մինչև փափկի: Խաշած գազարն ու սառը հալած պանիրը մանրացնել քերիչի միջին ատամների վրա։ Երկու բաղադրիչներն էլ լցնել ամանի մեջ։

_ Եփած և մաքրած ձվերը քերել մանր քերիչով, սխտորի պճեղներն անցկացնել ճզմիչով։

_ Ավելացնել ձվերը և սխտորը գազարով և պանրով ամանի մեջ: Մթերքները համեմել մայոնեզով, աղով և մանրակրկիտ խառնել։

 

Սենդվիչի քսուկ

Մնում է միայն այս խառնուրդը քսել հացի կտորների վրա և վայելել համը։

Սա հիանալի նախուտեստ է տոնի կամ պարզ ընկերական հավաքույթների համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հումուս և թահին

Խնդրում ենք Գնահատեք