Թեթև, բայց շատ շքեղ համով վարունգով Սերուցքային աղցան, այն հիանալի համադրվում է տարբեր կողմնակի ուտեստների և մսային ուտեստների հետ։
Անպայման փորձեք աղցանը, ձեզ անպայման դուր կգա։
Սերուցքային աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Վարունգ 2 հատ
_Կարագ 50 գր
_Աղ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
_Սխտոր 1-2 պճեղ
_Խնձորի քացախ 0,5 թեյի գդալ
_Բոքոն 1 հատ
Սերուցքային աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կարագը հալեցնել տապակի մեջ և տապակել բոքոնի կտորները, թողնել սառչի։
_Վարունգները մաքրել, քերել խոշոր քերիչով, աղ անել ու խառնել, թողնել 5 րոպե, որից հետո քամել հյութը։
_Վարունգը մանր կտրատած սամիթի հետ խառնել։
_Թթվասերին խառնել մանրացված սխտորը:
_Վարունգը համեմել թթվասերով, բուսայուղով, լավ խառնել։
_Տապակած բոքոնի և վարունգի զանգվածից սենդվիչներ պատրաստել և մատուցել սեղանին։
Այս սենդվիչները հարմար են ցանկացած մսային նախուտեստների, կողմնակի ճաշատեսակների համար, դրանք կարելի է շատ արագ պատրաստել խնջույքի, հյուրերի հանկարծակի ժամանման և ընտանեկան ընթրիքի համար:
Բավականին օրիգինալ է ստացվում, եթե մայոնեզը խառնեք քաղցր մանանեխի հետ, այս սոուսը ներդաշնակ է վարունգի և սամիթի հետ։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
5 արագ նախաճաշ