Սխտորով պղպեղ. 25 րոպեում կպատրաստեք այս նախուտեստը, որը ձմռանը կդառնա ձեր սիրելիներից մեկը

սխտորով պղպեղ Պահածոներ

Գոնե մեկ անգամ փորձելով Սխտորով պղպեղ, դուք միանգամից կսիրահարվեք և կրկին ու կրկին կպատրաստեք այն:

Այս նախուտեստը կդառնա ձեր սեղանի հաճախակի հյուրը, կվայելեք դրա յուրահատուկ համն ու անհավանական բույրը:

Բուլղարական պղպեղի սիրահարների համար այս բաղադրատոմսը պարզապես գտածո է:

սխտորով պղպեղ

Սխտորով պղպեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Բուլղարական պղպեղ 2 կգ

_Ջուր 1 լ

_Քացախ 9% 1 բաժակ

_Շաքարավազ 1 բաժակ

_Աղ 2 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 5 ճաշի գդալ

_Սև պղպեղի 5 հատ

_Մանանեխի սերմեր

_Մաղադանոս 2 փնջիկ

_Սխտոր 3-4 պճեղ

սխտորով պղպեղ

Սխտորով պղպեղ

Սխտորով պղպեղ. Ինչպես պատրաստել

_Նախ պատրաստել մարինադը, դրա համար ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, լցնել քացախը, ավելացնել շաքար, աղ և բուսական յուղ: Միացնել կրակը և թող մարինադը եռա:

_Այնուհետև պղպեղներով զբաղվել, պետք չէ դրանք մաքրել, ամբողջ երկարությամբ մի քանի տեղից ծակծկել պատառաքաղով, այնուհետև սխտորը կտրել կամայական կտորներով: Հենց որ մարինադը սկսի եռալ, դրա մեջ լցնել պղպեղները: Շոգեխաշել յուրաքանչյուր կողմում մի քանի րոպե:

_Հաջորդը, ստերիլիզացված բանկաները վերցնել, ներքևի մասում մի քանի հատիկ սև պղպեղ լցնել, մի գդալ մանանեխի սերմեր, ավելացնել մաղադանոսի մի քանի ցողուն և սխտորի մի քանի կտորներ:

_Հետո բանկաների մեջ դասավորել պղպեղը մինչև բանկայի կեսը, նորից ավելացնել մի քիչ մաղադանոս և սխտորի մի քանի կտոր, նորից շարել պղպեղները մինչև վերջ:

_Լցնել բանկաների մեջ տաք մարինադը մինչև պռունկը, ապա փակել կափարիչով: Այս քանակի ապրանքներից ստացվում է 3 հատ 1 լիտրանոց բանկա:

_Ստացվում է համեղ պղպեղ, քաղցր և թթու մարինադում: Նման պղպեղը կարելի է պահել նաև սենյակային ջերմաստիճանում:

սխտորով պղպեղ

Սխտորով պղպեղը պատրաստ էր:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ պատրաստելու հիանալի բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք