Արագ և շատ համեղ բաղադրատոմսերի շարքից այսօր պատրաստելու ենք սխտոր մածունով և դդմիկով աղցան։ Դդմիկը օգտագործելու ենք թարմ վիճակում, որը վիտամինների և համի նոր պաշար կավելացնի մեր օրգանիզմում։
Դդմիկով աղցան․ բաղադրիչներ
- Դդմիկ 2 հատ
- Մածուն 200 գր․
- Սխտոր 1 պճեղ
- Սամիթ 1 փունջ
Դդմիկով աղցանի պատրաստման եղանակը
- Դդմիկը անցկացնում ենք միջին չափի քերիչով, լցնում աղցանամանի մեջ
- Վրան ավելացնում մածունը, այն կարելի է փոխարինել նաև թթվասերով
- Ավելացնում ճզմած սխտորը և մանր կտրտատված սամիթը
- Աղ ավելացնում և լավ խառնում
- Մատուցելիս զարդարել կանաչիներով
- Այս սխտոր մածունով և դդմիկով աղցան պատրաստել և մատուցելը շատ հարմար է մսային ուտեստների հետ։
Տեսանյութ
Աղցանի պատրաստման տեսանյութը խնդրեմ
Դե ինչ, պարզ սխտոր մածունով և դդմիկով աղցան արդեն պատրաստեցինք, բարի ախորժակ։