Սմբուկով գլանափաթեթներ խմորի մեջ
Եղանակը գնալով ավելի է ցրտում, այնպես որ արդեն ցանկանում եք պատրաստել հագեցնող տաք նախուտեստներ: Վերջերս սմբուկով այս ռուլետներներն իմ ամենասիրելին են:
Յուրահատուկ, բայց պարզ այս ուտեստում հիանալի կերպով համատեղվում են խմորը, աղացած միսը և բանջարեղենը: Եվ դուք անմիջապես կսիրահարվեք մածունով նրբահամ սոուսին:
Այս նախուտեստը կարող եք պատրաստել ամեն օր: Այն նույնիսկ ամոթ չէ տոնական սեղանին դնել, քանի որ ստացվում է շատ էլեգանտ ուտեստ: Շերտավոր խմորով գլանափաթեթները անմիջապես անհետանում են սեղանից:
Содержание
Սմբուկով գլանափաթեթներ խմորի մեջ․ Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սմբուկ 3 հատ
- Շերտավոր խմոր 400 գ
- Աղացած տավարի միս 750 գ
- Ձու 1 հատ
- Պապրիկա 1 թեյի գդալ
- Չաման 1 թեյի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 100 մլ
- Մածուն 100 մլ
- Անանուխ 1 ճաշի գդալ
- Կիտրոնի կեղևի քերուկ 15 գ
- Աղ` ըստ համտեսի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ համտեսի
Սմբուկով գլանափաթեթներ խմորի մեջ․ Պատրաստման եղանակը
- Կտրել սմբուկը բարակ շերտերով և տապակել երկու կողմերից: Ուղղահայաց շարել խմորի ներքևի մասում:
- Խառնել աղացած միսը, ձուն, համեմունքներն ու աղը: Գլորել փոքր գնդիկներ և դնել սմբուկի շերտերի վրա, մնացած խմորին քսել բուսական յուղով և փաթաթել: Կտրել 4 սմ կտորներով:
- Ջեռոցի տապակի վրա փռել յուղաթուղթ և դնել ռուլետները: Թխել 170 ° C ջերմաստիճանում մոտ 30 րոպե։
- Այդ ընթացքում պատրաստել սոուսը: Խառնել մածունը, կիտրոնի կեղևի քերուկը, անանուխը, աղը և պղպեղը: Սոուսը լցնել ռուլետների վրա:
Սմբուկով գլանափաթեթները խմորի մեջ պատրաստ են։
Բարի ախորժակ։
Տեսանյութ
Շատ շքեղ Լցոնած ՍՄԲՈՒԿ Հավի Կրծքամսով ․ Սմբուկով Ռուլետ