Սմբուկով նախուտեստ. Ամառային համեղ ուտեստներից
Սմբուկի այս նախուտեստը ողջունելի ուտեստ է սեղանին՝ ամբողջ ամառային սեզոնի ընթացքում:
Մի օր մտածեցի. Ինչու՞ սովորական ուտելիքի փոխարեն սմբուկով բրուսկետա չպատրաստել:
Այս կերպ շատ ավելի համեղ է, և այն նաև հարմար է նրանց համար, ովքեր հետևում են կազմվածքին: Իսկ ինչ հոտ է տարածվում ամբողջ բնակարանում, մմմ… Անհնար է դիմակայել:
Սմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Սմբուկ 450 գ
_Լոլիկ 300 գ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Օրեգանո 1 ճաշի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ
_Քնջութ 1 ճաշի գդալ
_Աղ 0.5 թեյի գդալ
Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Սմբուկները երկարությամբ կտրատել մոտ 1 սմ հաստությամբ շերտերով: Դրանց մեջ խոր կտրվածքներ անել, համեմել աղով և մի կողմ դնել:
_Կտրել լոլիկը փոքր կտորներով, ավելացնել ճզմած սխտորի պճեղը, կտրատած օրեգանոն և քնջութը: Համեմել աղով և արևածաղկի ձեթով և խառնել:
_Ջեռոցի տապակը յուղել և դրա վրա դնել սմբուկի շերտերը և լոլիկով միջուկը:
_Թխել 200 ° C ջերմաստիճանով մոտ 10-15 րոպե:
Այժմ սառեցնել սմբուկով նախուտեստը և մատուցել: Ճաշատեսակը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ գեղեցիկ և էկզոտիկ տեսք ունի:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով տաք նախուտեստ