Սմբուկով նախուտեստ. Ամառային համեղ ուտեստներից

Սմբուկով նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սմբուկով նախուտեստ. Ամառային համեղ ուտեստներից

Սմբուկի այս նախուտեստը ողջունելի ուտեստ է սեղանին՝ ամբողջ ամառային սեզոնի ընթացքում:

Մի օր մտածեցի. Ինչու՞ սովորական ուտելիքի փոխարեն սմբուկով բրուսկետա չպատրաստել:

Այս կերպ շատ ավելի համեղ է, և այն նաև հարմար է նրանց համար, ովքեր հետևում են կազմվածքին: Իսկ ինչ հոտ է տարածվում ամբողջ բնակարանում, մմմ… Անհնար է դիմակայել:

Սմբուկով նախուտեստՍմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սմբուկ 450 գ

_Լոլիկ 300 գ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Օրեգանո 1 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Քնջութ 1 ճաշի գդալ

_Աղ 0.5 թեյի գդալ

Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Սմբուկները երկարությամբ կտրատել մոտ 1 սմ հաստությամբ շերտերով: Դրանց մեջ խոր կտրվածքներ անել, համեմել աղով և մի կողմ դնել:

_Կտրել լոլիկը փոքր կտորներով, ավելացնել ճզմած սխտորի պճեղը, կտրատած օրեգանոն և քնջութը: Համեմել աղով և արևածաղկի ձեթով և խառնել:

_Ջեռոցի տապակը յուղել և դրա վրա դնել սմբուկի շերտերը և լոլիկով միջուկը:

_Թխել 200 ° C ջերմաստիճանով մոտ 10-15 րոպե:

Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով նախուտեստ

Այժմ սառեցնել սմբուկով նախուտեստը և մատուցել: Ճաշատեսակը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ գեղեցիկ և էկզոտիկ տեսք ունի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով տաք նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք