Սմբուկով նախուտեստ. Սա հիանալի ամառային ուտեստ է, որը կհագեցնի ու կգերի իր համով:
Այս ուտեստի պատրաստելու իսկական ժամանակն է, այն համար տարբերակ է շոգ եղանակի համար, բացի այդ, կարելի է ասել, որ սա ոչ թե նախուտեստ է, այլ իսկական լիարժեք, բարձրակարգ ուտեստ: Համեղ, հագեցնող և հեշտ պատրաստվող:
Այժմ ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես է պետք պատրաստել այս պարզ ու համեղ հյուրասիրությունը:
Содержание
Սմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- 2 մեծ սմբուկ
- 1 գազար
- 130 գ երշիկեղեն
- 2 պղպեղ
- 3 ձու
- աղ ըստ համտեսի
- կես թեյի գդալ սև պղպեղ
- 2 լիքը ճաշի գդալ օսլա
Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լվանալ և կտրատեք սմբուկը: 1 ճաշի գդալ աղ ավելացնել ջրին և դրա մեջ լցնել սմբուկը, այնպես, որ դրանք ջրի մեջ լինեն ամբողջությամբ:
- Ծածկել ափսեով և թող մնա 5-10 րոպե դառնությունը դուրս տալու համար:
- Այնուհետև հանել և լվանալ սմբուկները հոսող ջրի տակ:
- Սմբուկի օղակի միջուկը փորել գդալով: Շատ մանր կտրատել պտղամիսը: Գազարները նույնպես շատ մանր կտրատել կամ քերիչով քերել:
- Մանրացված սմբուկի միջուկը խառնել գազարի և մանր կտրատած երշիկի հետ:
- Այս ամբողջը լավ խառնել, ավելացնել պղպեղն ու ձուն: Չմոռանաք աղ և պղպեղ անել և օսլան ավելացնել:
- Տապակի մեջ լավ տաքացնել բուսական յուղը, այնուհետև դնել սմբուկի օղակները: Սմբուկի օղակի մեջ զգուշորեն գդալով լցնել պատրաստված լցոնը:
- Ծածկել և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա, ապա բահիկով շրջել մյուս կողմի վրա, նույնպես լավ տապակել:
- Պատրաստված սմբուկը շարել թղթի սրբիչի վրա` ավելորդ յուղը հեռացնելու համար: Մատուցելիս, կարելի է զարդարել կանաչիներով:
Սմբուկով նախուտեստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ բոլորին: