Սմուզի սպանախով և նեխուրով. Օրգանիզմը վիտամիններով հագեցնող, թարմացնող կոկտեյլ
Սմուզին առողջ ապրելակերպ վարող մարդու սննդակարգի բաղկացուցիչ մասն է: Այս ըմպելիքը մանրացված բանջարեղենի, մրգերի և հատապտուղների թանձր կոկտեյլ է` հյութերի, կաթի, մածունի կամ կեֆիրի հավելումով: Այն պատրաստվում է բլենդերի մեջ: Ի տարբերություն սովորական հյութերի, սմուզիներն ավելի շատ մանրաթել են պարունակում:
Ստորև բերված է ճարպեր այրող սպանախով, նեխուրով և խնձորով սմուզիի բաղադրատոմսը՝ խնձորի հյութի հավելումով: Այս սննդարար ըմպելիքն օգնում է հագեցնել ծարավը, քաղցը և կորցնել ավելորդ կիլոգրամները:
Սմուզի սպանախով և նեխուրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սպանախ 1 բաժակ
- Նեխուրի ցողուն 1 բաժակ
- Խնձոր 1 հատ
- Խնձորի հյութ 1 բաժակ
Սմուզի սպանախով և նեխուրով. Պատրաստման եղանակը
- Կտրատել սպանախը, նեխուրի ցողունները և խնձորը:
- Լցնել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ և լավ մանրացնել:
Այս բաղադրատոմսով պատրաստված կանաչ սմուզին հարմար է ծոմ պահելու օրվա համար կամ կարող է փոխարինել նախուտեստին: Եռանդի և աշխուժության լիցքերն ու սննդանյութերի փունջն ապահովված կլինի:
Տեսանյութ
Նանայով և լայմով սմուզի