Սնկով աղցան. Արագ ու համեղ նախուտեստ

Սնկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Սնկով աղցան. Արագ ու համեղ նախուտեստ

Ցանկանու՞մ եք ընդունել սիրելի մարդկանց հիացական հաճոյախոսությունները խնջույքի երեկոյան: Դրա համար ձեզ ենք ներկայացնում հմայիչ տարտալետների մեջ մատուցվող սնկով աղցան, որը կարելի է մատուցել թե ինչպես սառը նախուտեստ, այնպես էլ որպես աղցան:

Նախուտեստը պատրաստվում է ամենապարզ բաղադրիչներից և շատ արագ: Փխրուն տարտալետկաները երկար ժամանակ չեն խոնավանում և մնում են փխրուն, այդպես աղցանը շատ գեղեցիկ տեսք ունի, բացի այդ, հարմար է այն ձեռքերով վերցնել, չնայած, իհարկե կարող եք այն մատուցել սովորական աղցանի ամանի մեջ:

Աղցանը կծվություն է ստանում կորեական գազարի շնորհիվ: Բայց դա հաջողությամբ հարթվում է խաշած ձվով և սոխով տապակած սնկով: Ստացվում է հագեցնող, համեղ և չափավոր կծու:

Սնկով աղցան

Սնկով աղցան.Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կորեական գազար 50 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Շամպինիոն 200 գ
  • Սոխ 0,5 հատ
  • Թթու վարունգ 1 հատ
  • Հալած պանիր 1 հատ
  • Մայոնեզ 1-2 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 1-2 ճաշի գդալ
  • 12-15 տարտալետ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Սնկով աղցան

Սնկով աղցան

Սնկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը եփել 10 րոպե, սառը ջրով սառեցնել և կեղևները հեռացնել:
  2. Մանր կտրատել սոխի կեսը և տապակել թավայի մեջ տաքացրած արևածաղկի ձեթով:
  3. Ավելացնել մանր կտրտած շամպինիոններ, եփել ևս 5 րոպե, հանել կրակից և թող սառչեն:
  4. Քերել ձվերը և սերուցքային պանիրը, մանր կտրատել կորեական գազարը, թթու վարունգը կտրել խորանարդիկներով:
  5. Լցնել բոլոր բաղադրիչները խորը ամանի մեջ, համեմել մայոնեզով, աղով և պղպեղով `ըստ ճաշակի: Լցնել տարտալետներն աղցանով:

Սնկով աղցան

Տարտետներում նախուտեստները յուրօրինակ և գործնական լուծում են բանկետների, պիկնիկների, երեկույթների ժամանակ:

Սնկով աղցանը պատրաստ է

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք