Սնկով երշիկ. Անսովոր նախուտեստ ընթրիքի համար
Եթե կարծում եք, որ միայն մսի երշիկ կարող է լինել, ապա պիտի զարմանցնենք ձեզ՝ գոյություն ունի նաև սնկի երշիկ: Ավելին, առաջարկում ենք այն պատրաստել և փորձել: Ինքներդ կհամոզվեք որ երշիկը շատ համեղ է և դուք մեծ հաճույքով կհյուրասիրեք ձեր հյուրերին:
Սնկով երշիկը բացարձակապես պասային է: Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է՝ տապակել ձեր սիրած սունկը, լցնել շշի մեջ և ծածկել արգանակով: Եթե երշիկեղենի մեջ մսի համը կարևոր է ձեզ համար, պատրաստեք հագեցած մսի արգանակ, ավելացրեք մի փոքր համեմունքներ և կանաչիներ. Եվ ահա՝ ուտեստը պատրաստ է:
Սնկով երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Շամպինիոններ 500 գ
- Ջուր 500 մլ
- Արգանակի խորանարդ 1 հատ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Դափնու տերև 1 հատ
- Ժելատին 15 գ
- Արևածաղկի ձեթ 1-2 ճաշի գդալ
- Համեմ 0.5 փունջ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի
Սնկով երշիկ. Պատրաստման եղանակը
- Արգանակի խորանարդիկը լուծել եռման ջրի մեջ: Սնկի արգանակը նույնպես հարմար է, բայց դուք կարող եք ընտրել ցանկացածը:
- Լցնել 2 ճաշի գդալ լուծվող ժելատինը արգանակի մեջ: Երբ ժելատինն ուռչի, լուծել այն ջրային բաղնիքի վրա:
- Կտրատեք սունկը խորանարդներով և տապակել տաք արևածաղկի յուղի մեջ:
- Երբ դրանք փոխեն գույնը, վրան ճզմել սխտորը և եփել ևս 1 րոպե:
- Լցնել մնացած արգանակը, եռացնել: Ավելացնել պղպեղ, դափնու տերևներ, կրակն իջեցնել և եփել 10 րոպե:
- Ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները և ժելատինը: Խառնել և անմիջապես հանել կրակից:
- Սնկով խառնուրդը լցնել վերևի մասը կտրած պլաստիկ շշի մեջ:
- Երբ լրիվ սառչի, դնել սառնարանում, մինչև ամբողջովին պնդանա:
- Կտրել շիշը և հանել սնկով երշիկը մատուցելուց առաջ: Կտրել կտորներով և մատուցել:
Հրաշալի սնկով նախուտեստն իսկապես ճոխ է թվում: Փորձեր արեք փոփոխելով համեմունքներն ու արգանակները: Ամենահամեղ երշիկը ստացվում է անտառային սնկից: Պատրաստեք և հյուրասիրեք ձեր ընկերներին:
Սնկով երշիկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ:
Ժուլյեն սնկով և հավի մսով