Սնկով պիցցա. Ընդամենը 35 րոպեում կպատրաստեք այս փարթամ կերակուրը

Սնկով պիցցա ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տանը Սնկով պիցցա պատրաստելը շատ հեշտ է։ Հիմնական բանը ճիշտ խտության խմորը հունցելն է, և գրտնակում չի պահանջում:

Այս ուտեստի բույրը կարող է ձեզ խենթացնել։ Հետևաբար, խրթխրթան կեղևով և ձգվող պանիրով ​​տաք պիցցան չի հասցնի հովանալ, քանի որ այն կայծակնային արագությամբ կանհետանա սեղանից։ Սա հագեցնող և համեղ խորտիկ է, որը բոլորին դուր կգա:

Պատրաստելիս կարող եք ավելացնել հավելումներ՝ ըստ ձեր ցանկության: Դուք կարող եք այն ավելի մատչելի դարձնել՝ խոզապուխտը երշիկով փոխարինելով: Բացի այդ, կարելի է ավելացնել ավելի շատ բանջարեղեն: Լոլիկը, բուլղարական պղպեղը և թթու վարունգը կատարյալ են:

Սնկով պիցցա

Սնկով պիցցա. Բաղադրիչներ

_Մածուն 250 մլ

_Ձու 1 հատ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 0,3 թեյի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 160 գ

_Խոզապուխտ 100 գ

_Շամպինիոններ 3 հատ

_Կետչուպ 3 ճաշի գդալ

_Կոշտ պանիր 150 գ

Սնկով պիցցա Սնկով պիցցա
Սնկով պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Խորը տարայի մեջ լցնել մածունը և արևածաղկի ձեթը։

_Ավելացնել ձուն, շաքարավազը և աղը։ Հարիչով հարել մինչև հարթվի։

_Մաղած ցորենի ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ։ Աստիճանաբար ավելացնել ձվի խառնուրդին։

_Գդալով կամ բահիկով հունցել միատարր խմոր առանց գնդիկների։

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով։

_Խմորը լցնել վրան, հարթեցնել բահիկով:

_Խմորի վրա հավասարաչափ քսել կետչուպ:

_Խոզապուխտը փոքր կտորներով կտրատել, սունկը՝ շերտերով և շարել կետչուպ քսած խմորի վրա։

_Ցանկության դեպքում թեթև համեմել։

_Տապակը դնել թխելու 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում՝ 15 րոպե։

_Կոշտ պանիրը քերել։ Պիցցան հանել ջեռոցից։ Վրան շաղ տալ քերած պանիր։

_Այնուհետև դնել ջեռոցում ևս 5-10 րոպե։

Սնկով պիցցա

Պարզ և արագ պիցցան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք