Տանը Սնկով պիցցա պատրաստելը շատ հեշտ է։ Հիմնական բանը ճիշտ խտության խմորը հունցելն է, և գրտնակում չի պահանջում:
Այս ուտեստի բույրը կարող է ձեզ խենթացնել։ Հետևաբար, խրթխրթան կեղևով և ձգվող պանիրով տաք պիցցան չի հասցնի հովանալ, քանի որ այն կայծակնային արագությամբ կանհետանա սեղանից։ Սա հագեցնող և համեղ խորտիկ է, որը բոլորին դուր կգա:
Պատրաստելիս կարող եք ավելացնել հավելումներ՝ ըստ ձեր ցանկության: Դուք կարող եք այն ավելի մատչելի դարձնել՝ խոզապուխտը երշիկով փոխարինելով: Բացի այդ, կարելի է ավելացնել ավելի շատ բանջարեղեն: Լոլիկը, բուլղարական պղպեղը և թթու վարունգը կատարյալ են:
Սնկով պիցցա. Բաղադրիչներ
_Մածուն 250 մլ
_Ձու 1 հատ
_Աղ 0,5 թեյի գդալ
_Շաքարավազ 0,3 թեյի գդալ
_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
_Ցորենի ալյուր 160 գ
_Խոզապուխտ 100 գ
_Շամպինիոններ 3 հատ
_Կետչուպ 3 ճաշի գդալ
_Կոշտ պանիր 150 գ
Սնկով պիցցա. Պատրաստման եղանակը
_Խորը տարայի մեջ լցնել մածունը և արևածաղկի ձեթը։
_Ավելացնել ձուն, շաքարավազը և աղը։ Հարիչով հարել մինչև հարթվի։
_Մաղած ցորենի ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ։ Աստիճանաբար ավելացնել ձվի խառնուրդին։
_Գդալով կամ բահիկով հունցել միատարր խմոր առանց գնդիկների։
_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով։
_Խմորը լցնել վրան, հարթեցնել բահիկով:
_Խմորի վրա հավասարաչափ քսել կետչուպ:
_Խոզապուխտը փոքր կտորներով կտրատել, սունկը՝ շերտերով և շարել կետչուպ քսած խմորի վրա։
_Ցանկության դեպքում թեթև համեմել։
_Տապակը դնել թխելու 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում՝ 15 րոպե։
_Կոշտ պանիրը քերել։ Պիցցան հանել ջեռոցից։ Վրան շաղ տալ քերած պանիր։
_Այնուհետև դնել ջեռոցում ևս 5-10 րոպե։
Պարզ և արագ պիցցան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա առանց խմոր թխելու