Սոխով Լոլիկ. Ամեն տարի պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով

Սոխով Լոլիկ Պահածոներ

Սոխով լոլիկն ավելի լավն է, քան սովորական պահածոն: Սա բանջարեղենի ամենաիդեալական համադրություններից է։ Դրանք բարձրացնում են միմյանց համը, և այս թթուն իր որակներով գերազանցում է շատ պահածոյացված լոլիկներին:

Սոխով Լոլիկ

Սոխով Լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ լոլիկ 500 գ

_ սոխ 2-3 հատ

_ դափնու տերև 2 հատ

_ բուրավետ պղպեղ 6 հատ

_ մեխակ 2 հատ ըստ ցանկության

_ գիհի սերմեր 2 հատ ըստ ցանկության

Մարինադը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է.

_ ջուր 1 լ

_ աղ 1 ճաշի գդալ

_ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

_ քացախի էսենցիա 70% 1 թեյի գդալ

_ բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Սոխով Լոլիկ

Սոխով Լոլիկ. Պատրաստման եղանակը

_ Սոխը կտրված է միջին օղակների մեջ:

_ Լոլիկները ընտրեք պինդ, առաձգական, ոչ գերհասունացած, կտրել երկու մասի:

_ Ստերիլիզացված բանկաների մեջ դնում ենք համեմունքներ, ապա լոլիկի ու սոխի շերտեր։

_ Վերջին շերտը սոխն է։ Պետք չէ ամուր սեղմել, որպեսզի լոլիկը չթողնի ամբողջ հյութը և ստերիլիզացման ժամանակ չվերածվի պյուրեի։

_ Մարինադի համար վառարանի վրա ջուր դնել, ավելացնել աղ և շաքարավազ, եռացնել մի քանի րոպե։

_ Լցնել տաք մարինադը բանկաների մեջ: Փորձեք դա անել ուշադիր և դանդաղ, որպեսզի ապակին չճաքի։

_Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ լցնել քացախը և բուսական յուղը, ծածկել կափարիչներով։

_ Բանկաները կաթսայի մեջ դնել սրբիչի վրա, տաք ջուր լցնել մինչև բանկաների ուսերը։

_ Կաթսայի մեջ ջուրը եռալու պահից 10 րոպե մանրէազերծել։

_ Կափարիչներով փակել բանկաները, շրջել և փաթաթած թողնել, մինչև սառչեն։

Սոխով Լոլիկ

Պահել նկուղում կամ պահարանում։

Լոլիկն անպայման կսիրեք, դրանց բույրն այնքան ախորժելի է, որ պարզապես չեք դիմանա և կափարիչը բացելուց անմիջապես հետո կփորձեք։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք