Սոխով և ճակնդեղով աղցան. Համեղ ու վիտամիններով հագեցած նախուտեստն ակնթարթորեն ուտում են բոլորը

Սոխով և ճակնդեղով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Մենք կխոսենք այն մասին, թե ինչպես կարելի է պատրաստել Սոխով և ճակնդեղով աղցան, որը չի ունենա ճակնդեղի սովորական քաղցրահամը:

Արժե ճակնդեղով աղցանները համարել ամենահայտնիներից մեկը։ Իրականում ճակնդեղը բազմակողմանի բանջարեղեն է: Շատ բաղադրիչներ կարելի է համադրել դրա հետ՝ լինի դա միս, այլ բանջարեղեն, ձուկ և նույնիսկ մրգեր:

Պարզապես անհրաժեշտ է ճիշտ խառնել բաղադրիչները, որպեսզի ստացվի առողջ վիտամինային աղցան:

Սոխով և ճակնդեղով աղցան

Սոխով և ճակնդեղով աղցան. Բաղադրությունը

_ճակնդեղ — 5 հատ

_աղացած սև պղպեղ — մի պտղունց

_սոխ — 2 հատ

_կարմիր կծու պղպեղ — մի պտղունց

_քաղցր պղպեղ — 1 հատ

_բուսական յուղ — 1 ճաշի գդալ

_սխտոր — մի պճեղ

_աղացած համեմի սերմ — 1 թեյի գդալ

_աղ — 1 թեյի գդալ

_քացախ — 2 ճաշի գդալ

_շաքարավազ — 2 ճաշի գդալ

Սոխով և ճակնդեղով աղցան

Սոխով և ճակնդեղով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Խաշած ճակնդեղը մաքրել և մանրացնել քերիչի խոշոր ատամների վրա։ Աղ անել ճակնդեղի զանգվածը, լավ խառնել ձեռքերով և թողնել 10 րոպե։

_Այս պահին սոխը կտրատել քառորդ օղակներով, տապակել թավայի մեջ փոքր քանակությամբ բուսական յուղով։

_Սոխի վրա ավելացնել մեկ գդալ շաքարավազ, խառնել և եփել միջին ջերմության վրա 3-4 րոպե։

_Ճակնդեղի զանգվածից անհրաժեշտ է քամել հյութը, ցանել շաքարավազ և լցնել քացախ։

_Համեմի սերմը պետք է մանրացնել փոշու աստիճան, ավելացնել սև աղացած պղպեղ և կարմիր կծու պղպեղ:

_Ճակնդեղի զանգվածի մեջ լցնել համեմունքներ, մեջը ճզմել մի պճեղ սխտոր։

_Տապակած սոխը լցնել ճակնդեղի վրա, ինչպես նաև մանր կտրատած քաղցր պղպեղը, խառնում ենք բաղադրիչները։

_Աղցանի ամանը ծածկել թաղանթով, աղցանը դնել 2 ժամով թրմվելու սառնարանում։

Սոխով և ճակնդեղով աղցան

Ստացվում է ճակնդեղով ու սոխով պարզ աղցան, որը հարմար է խորտիկի համար։ Եթե ​​դուք չեք սիրում կծու ուտեստներ, ապա աղցանից կարող եք բացառել կծու պղպեղը, փոխարենը կարող եք ավելացնել կտրատած կանաչիներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր բաղադրիչով վինեգրետ

Խնդրում ենք Գնահատեք