Ձմռան համար սոխով և սխտորով լոլիկ պատրաստելու պարզ բաղադրատոմս: Ամեն ինչ արվում է շատ արագ, վերցրեք համեմունքները ձեր ցանկությամբ, եթե թեթևակի կամ շատ կծվություն եք ցանկանում։
Սոխով և սխտորով լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ լոլիկ
_ սոխ և սխտոր
_ սամիթ և մաղադանոս
_ աղ 3 թեյի գդալ
_ դափնու տերև 2 հատ
_ քացախ 9% 3 ճաշի գդալ
_ բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ յուրաքանչյուր բանկայի մեջ
_ ջուր 1,5 լ
_ շաքարավազ 2,5 ճաշի գդալ
Սոխով և սխտորով լոլիկ. Պատրաստման եղանակը
_ Մաքուր բանկաների մեջ դնել լոլիկը, սխտորի կտորները և սոխը կես օղակներով, կծու պղպեղի կտորներ, մաղադանոսի ճյուղեր և սամիթի հովանոցներ: Ձեր ցանկությամբ ավելացրեք այլ համեմունքներ: Կարող եք լոլիկն ամբողջությամբ դնել կամ երկու մասի կտրել։
_ Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ լցնել բուսական յուղ։
_ Մարինադի համար խառնել ջուրը, աղն ու շաքարը, ավելացնել դափնու տերևը, բերել եռման աստիճանի, եփել 2 րոպե։ Լցնել քացախը, եռացնել 1 րոպե և մարինադը լցնել բանկաների մեջ։
_ Բանկաները ծածկել կափարիչներով և դնել կաթսայի մեջ, ստերիլիզացման համար՝ 15 րոպե։
_ Կափարիչներով փակել և շրջել բանկաները, փաթաթել, թողնել մինչև սառչեն։
Պահեք նկուղում կամ պահարանում։
Նման լոլիկը պարզապես զարմանալի է, չնայած բաղադրատոմսը չի պարունակում շատ համեմունքներ, լոլիկը հիանալի թթու համ ունի և հարմար է ցանկացած ուտեստի հետ մատուցելու համար։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խառը թթու