Սոխով և սխտորով լոլիկ. Բոլոր համտեսողները կխնդրեն բաղադրատոմսը

Սոխով և սխտորով լոլիկ Պահածոներ

Ձմռան համար սոխով և սխտորով լոլիկ պատրաստելու պարզ բաղադրատոմս: Ամեն ինչ արվում է շատ արագ, վերցրեք համեմունքները ձեր ցանկությամբ, եթե թեթևակի կամ շատ  կծվություն եք ցանկանում։

Սոխով և սխտորով լոլիկ

Սոխով և սխտորով լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ լոլիկ

_ սոխ և սխտոր

_ սամիթ և մաղադանոս

_ աղ 3 թեյի գդալ

_ դափնու տերև 2 հատ

_ քացախ 9% 3 ճաշի գդալ

_ բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ յուրաքանչյուր բանկայի մեջ

_ ջուր 1,5 լ

_ շաքարավազ 2,5 ճաշի գդալ

Սոխով և սխտորով լոլիկ

Սոխով և սխտորով լոլիկ. Պատրաստման եղանակը

_ Մաքուր բանկաների մեջ դնել լոլիկը, սխտորի կտորները և սոխը կես օղակներով, կծու պղպեղի կտորներ, մաղադանոսի ճյուղեր և սամիթի հովանոցներ: Ձեր ցանկությամբ ավելացրեք այլ համեմունքներ: Կարող եք լոլիկն ամբողջությամբ դնել կամ երկու մասի կտրել։

_ Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ լցնել բուսական յուղ։

_ Մարինադի համար խառնել ջուրը, աղն ու շաքարը, ավելացնել դափնու տերևը, բերել եռման աստիճանի, եփել 2 րոպե։ Լցնել քացախը, եռացնել 1 րոպե և մարինադը լցնել բանկաների մեջ։

_ Բանկաները ծածկել կափարիչներով և դնել կաթսայի մեջ, ստերիլիզացման համար՝ 15 րոպե։

_ Կափարիչներով փակել և շրջել բանկաները, փաթաթել, թողնել մինչև սառչեն։

Սոխով և սխտորով լոլիկ

Պահեք նկուղում կամ պահարանում։

Նման լոլիկը պարզապես զարմանալի է, չնայած բաղադրատոմսը չի պարունակում շատ համեմունքներ, լոլիկը հիանալի թթու համ ունի և հարմար է ցանկացած ուտեստի հետ մատուցելու համար։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խառը թթու

 

Խնդրում ենք Գնահատեք