Վարունգի թթու. Խրթխրթան վարունգի աղաջուրը չի պղտորվում

Վարունգի թթու Պահածոներ

Ձմռան համար Վարունգի թթու պահելու ամենահեշտ և արագ բաղադրատոմսերից մեկը:

Դրանք այնքան համեղ և բուրավետ են ստացվում, որ հաճախ կօգտագործեք այս հեշտ բաղադրատոմսը։

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Վարունգ 2,2 կգ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Ծովաբողկի տերև 1 հատ

_Բալի և հաղարջի տերև 3 հատ

_Մաղադանոս մի քանի ճյուղ

_Կաղնու կեղև 1 ճաշի գդալ

_Դափնու տերև 3 հատ

_Սամիթի հովանոցներ 2 հատ

_Կծու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Պղպեղի հատիկներ 10 հատ

_Բուրավետ պղպեղ 5 հատ

Մարինադը պատրաստելու համար

_Ջուր 1 լ

_Աղ 2 ճաշի գդալ

_Օղի 8 ճաշի գդալ

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչների ծավալը տրվում է 3 լիտրանոց բանկայի համար։

_Լվանալ վարունգը և մի քանի ժամ թողնել մաքուր, սառը ջրի մեջ։

_Ստերիլիզացված բանկայի մեջ լցնել համեմունքները և կանաչիները, նշված բոլոր բաղադրիչները:

_Կիպ կպած շարել վարունգները:

_Մաքուր 1 լիտր ջրի մեջ, լուծել աղը և լցնել բանկայի մեջ։

_Հաշվեք ջրի և աղի քանակը՝ հիմնվելով ձեր պատրաստած բանկաների թվի վրա:

_Բանկաները ծածկել թանզիֆով և թողնել 3 օր։

_Փրփուրը հեռացնել և օղին լցնել։

_Փակել բանկաները մանրէազերծված և ամուր պլաստիկ կափարիչներով կամ մետաղական կափարիչներով փակել:

_Պահել նկուղում։

Վարունգի թթու

Շնորհիվ այն բանի, որ ավելացնում եք կաղնու կեղև և օղի, վարունգը երկար ժամանակ պահպանում է իր պնդությունը և խրթխրթան է մնում։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք