Վարունգի թթու. Ընդամենը 1 օրում պատրաստեք թեթև և խրթխրթան թթու

վարունգ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Վարունգի թթու մեկ օրում. Կարծում եք դա հնարավոր չէ՞: Փորձեք և համոզվեք, որ իհարկե հնարավոր է:

Ձեր սեղանին առկա, նուրբ սխտորի բույրով, ախորժելի, քիչ աղած վարունգները կգրավեն յուրաքանչյուրի ուշադրությունը: Այս բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստված վարունգները խրթխրթան են, չափավոր աղ արած և այդ դեպքում էլ չեն կորցնում թարմ վարունգի զմրուխտի գույնը:

Այս վարունգով ուտեստը մեծ ջանքեր չի պահանջում, և նույնիսկ անփորձ խոհարարը կկարողանա պատրաստել այն: Եկեք վարունգը թթու դնենք և գոհացնեն բոլորին:

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Բաղադրիչներ

_ 1,5 կգ թարմ վարունգ

_ աղ — 2 ճաշի գդալ

_ 10 հատիկ սև պղպեղ

_ մեկուկես լիտր ջուր

_ մի քանի խոշոր գլուխ սխտոր

_ շաքար — 1 թեյի գդալ

_ բալի, հաղարջի տերևներ, ծովաբողկ տերևներ, սամիթի ծաղկաբույլեր:

Վարունգի թթու

Վարունգի թթու. Պատրաստման եղանակը

_Վարունգները լավ լվանալ և ծայրերը կտրել երկու կողմերից:

_Ջրի մեջ ավելացրեք շաքարավազ, աղ և հասցրեք ամեն ինչ եռալ: Դրանից հետո աղաջուրը հանեք կրակից և թողեք մնա 5 րոպե:

_Լվացված ծովաբողկ տերևները, սամիթի բույլերը, բալի և հաղարջի տերևները դրվում են երեք լիտրանոց բանկայի ներքևում: Լցնել մի քանի հատիկ սև պղպեղ:

_Կտրատված սխտորի պճեղները նույնպես շարվում են բանկայի մեջ:

_Բանկայի կեսը շարվում են մշակված վարունգներով, այժմ շարել տերևների, համեմունքների շերտը և կրկին շարում վարունգները մինչև բանկայի վերջը:

_Վերևում նորից դրեք սամիթի բույլեր, ծովաբողկի և հաղարջի տերևներ:

_Լցնել աղաջուրը մինչև բանկայի վերևը, փակեք կապրոնե կափարիչով և թողեք այն 24 ժամ սենյակային ջերմաստիճանում:

_Մեկ օր հետո վարունգները պատրաստ են օգտագործման համար:

_Աղած վարունգների ցնցող համը կգերի բոլորին: Նման վարունգները կզարդարեն ցանկացած սեղան և կուրախացնեն հյուրերին:

Այս բաղադրատոմսը հարմար է, քանի որ ցանկացած եղանակի կարելի է պատրաստել Վարունգի թթու:

Հեշտ ու արագ կարելի է պատրաստել նաև այս թթուն։

Նաև տեսանյութ խառը թթու դնելու լավ տարբերակով․

Բրոկոլի Ենք Թթու Դնում — Անհավանական Համեղ Թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք