Հատկապես երիտասարդ կաղամբը, հիանալի տարբերակ է թարմ, ամառային Տապակած աղցանի համար:
Այն հիանալի համադրվում է ցանկացած նախուտեստների և կողմնակի ճաշատեսակների հետ: Նվազագույն մթերքներ և առավելագույն հաճույք արդյունքից:
Տապակած աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կաղամբ 1 գլուխ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Պղպեղ, կանաչի՝ ըստ ճաշակի
_Վարունգ 2 հատ
_Կանաչ սխտոր 2 հատ
_Սոխ 1 հատ
_Բուսական յուղ 50 գր
_Քնջութ 1 թեյի գդալ
_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
_Գազար 1 հատ
_Լոլիկ 1 հատ
Տապակած աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կաղամբը մանր կտրատել, աղ անել և ձեռքերով տրորել, թողնել 30 րոպե։
_Սխտորն ու սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ։
_Ավելացնել քնջութի սերմերը, խառնել և տապակել 2 րոպե։
_Ավելացնել թարմ վարունգի կտորները, եփել 2 րոպե։
_Քերել գազարը կորեական գազարի քերիչով և շոգեխաշել մի քանի րոպե։
_Լցնել սոյայի սոուսը, ավելացնել պապրիկան, խառնել և այս զանգվածն ավելացնել կաղամբի վրա։
_Ավելացնել լոլիկը, սամիթը և մաղադանոսը, կամ, եթե ցանկանում եք՝ համեմ:
_Խառնել և թողնել, որ սառչի, այնուհետև ծածկել կափարիչով և մի երկու ժամով դնել սառնարանը։
Ստացվում է թթու, կծու, շատ ախորժելի աղցան։ Որքան երկար է մարինացվում աղցանը, այնքան ավելի օրիգինալ է ստացվում։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
7 աղցան պահքի համար