Տապակած աղցան. Մատչելի և ախորժելի ուտեստ

Տապակած աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հատկապես երիտասարդ կաղամբը, հիանալի տարբերակ է թարմ, ամառային Տապակած աղցանի համար:

Այն հիանալի համադրվում է ցանկացած նախուտեստների և կողմնակի ճաշատեսակների հետ: Նվազագույն մթերքներ և առավելագույն հաճույք արդյունքից:

Տապակած աղցան

Տապակած աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաղամբ 1 գլուխ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Պղպեղ, կանաչի՝ ըստ ճաշակի

_Վարունգ 2 հատ

_Կանաչ սխտոր 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Բուսական յուղ 50 գր

_Քնջութ 1 թեյի գդալ

_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

_Գազար 1 հատ

_Լոլիկ 1 հատ

Տապակած աղցան

Տապակած աղցան

Տապակած աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը մանր կտրատել, աղ անել և ձեռքերով տրորել, թողնել 30 րոպե։

_Սխտորն ու սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ։

_Ավելացնել քնջութի սերմերը, խառնել և տապակել 2 րոպե։

_Ավելացնել թարմ վարունգի կտորները, եփել 2 րոպե։

_Քերել գազարը կորեական գազարի քերիչով և շոգեխաշել մի քանի րոպե։

_Լցնել սոյայի սոուսը, ավելացնել պապրիկան, խառնել և այս զանգվածն ավելացնել կաղամբի վրա։

_Ավելացնել լոլիկը, սամիթը և մաղադանոսը, կամ, եթե ցանկանում եք՝ համեմ:

_Խառնել և թողնել, որ սառչի, այնուհետև ծածկել կափարիչով և մի երկու ժամով դնել սառնարանը։

Տապակած աղցան

Տապակած աղցան

Ստացվում է թթու, կծու, շատ ախորժելի աղցան։ Որքան երկար է մարինացվում աղցանը, այնքան ավելի օրիգինալ է ստացվում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

7 աղցան պահքի համար

Խնդրում ենք Գնահատեք