Տապակած ծաղկակաղամբ. Նրբահամ ուտեստ

Տապակած ծաղկակաղամբ  ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տապակած ծաղկակաղամբ. Այն ամբողջովին զերծ է խմորից, ալյուրից կամ հացի փշրանքներից: Եվ, հետաքրքիր է, որ մատուցվում է սառը վիճակում: Սա ուտեստը դարձնում է կատարյալ գարնանային կամ ամառային խորտիկ:

Հիանալի է, որ ծաղկակաղամբն այժմ հասանելի է ամբողջ տարվա ընթացքում: Բայց հատկապես հաճելի է այն եփել տաք եղանակին: Հագեցնող, հյութալի, նուրբ համով: Զարմանալի չէ, որ այն այդքան շատերն են սիրում: Ծաղկակաղամբի պատրաստման բազում հետաքրքիր տարբերակներ կան: Այս բաղադրատոմսով ծաղկակաղամբի պատրաստումը տապակի մեջ՝ լավագույն օրինակն է:

Տապակած ծաղկակաղամբ 

Տապակած ծաղկակաղամբ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ջուր 1.5 լ

_Ծաղկակաղամբ 700 գ

_Քացախ 100 մլ

_Ձիթապտղի յուղ `ըստ ճաշակի

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի

_Սխտոր 3 պճեղ

_Մաղադանոս` ըստ ճաշակի

Տապակած ծաղկակաղամբ 

Տապակած ծաղկակաղամբ 

Տապակած ծաղկակաղամբ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ կաղամբը և բաժանել ծաղկաբույլերով: Եթե ​​չափազանց մեծ բույլեր են ստացվում՝ կտրեք դրանք դանակով:

_Դրանից հետո կաղամբը եփել 8 րոպե: Կարևոր է, որ այն չափազանց շատ չեփվի: Նույնիսկ ավելի լավ կինի, եթե կաղամբը կիսով չափ պատրաստեք:

_Այնուհետև ծաղկաբույլերը ողողել սառը ջրով: Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի այն չշարունակի պատրաստվել սեփական ջերմաստիճանի հաշվին:

_Այժմ կաղամբը թղթե սրբիչով  չորացնել և տապակեք նախապես տաքացրած յուղով տապակի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:

_Ավելացնել բույլերին աղ, պղպեղ, մանրացված սխտոր և կանաչիներ:

_Վերջնական պատրաստ լինելու համար սառնարանում թողեք մեկ ժամով:

Տապակած ծաղկակաղամբ 

Տապակած ծաղկակաղամբ 

Տապակած ծաղկակաղամբը պատրաստ է: Այս ուտեստի կալորիականությունը շատ ցածր է, իսկ, եթե դուք պատրաստում եք չոր տապակի մեջ, այն ընդհանուր առմամբ, նվազագույն է: Պահպանեք խորտիկի այս պարզ բաղադրատոմսը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք