Տապակած կաղամբ. Նման հյութալի և առողջ բանջարեղենային ճաշատեսակը կարելի է եփել ընդամենը 10-15 րոպեում

Տապակած կաղամբ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տապակած կաղամբ. Բացի պատրաստման հեշտությունից և անհավանական համից, այս կաղամբը նաև բավականին ցածր կալորիականություն ունի:

Ծուլությունը առաջընթացի շարժիչն է, և այս բաղադրատոմսը դա հաստատում է: Որպես կանոն, ես սպիտակ կաղամբ եմ շոգեխաշում մսով: Այս ախորժելի ունիվերսալ կերակուրը և՛ կողմնակի ուտեստ է, և՛ երկրորդ: Բայց մի անգամ ծուլության մի ալիք ստիպեց ինձ կաղամբ պատրաստել հատուկ եղանակով: Այդ ժամանակից ի վեր թավայի մեջ ձվով տապակած կաղամբը դարձավ իմ ամենասիրելի ուտեստներից մեկը:

Ես այն մատուցում եմ ոչ միայն մսի կամ ձկան հետ, այլև որպես անկախ ուտեստ: Իմ ընտանիքը սիրում է այն:

Տապակած կաղամբ

Տապակած կաղամբ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սպիտակ կաղամբ 200 գ

_Ձու 3 հատ

_Կարմիր պղպեղ 1 հատ

_Կանաչ պղպեղ 1 հատ

_Կանաչ սոխ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) 0,5 թ / գ

_Աղ 0,5 թ / գ

_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ

_Պաքսիմատ 2 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Քնջութ 1 ճաշի գդալ

Տապակած կաղամբ

Տապակած կաղամբ. Պատրաստման եղանակը

_Ամանի մեջ ձվերը հարել պատառաքաղով:

_Կաղամբը մանր կտրատել և լցնել ձվի ամանի մեջ:

_Կարմիր կծու պղպեղը և կանաչ բուլղարական պղպեղը կտրել շերտերով, կանաչ սոխը կտրատել և ավելացնել կաղամբի և ձվի վրա:

_Համեմել աղով և պղպեղով, ապա խառնուրդին ավելացնել ալյուր, պաքսիմատ և սոյայի սոուս: Լավ խառնել:

_Արևածաղկի ձեթով տաք տապակի մեջ տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա: Մատուցելուց առաջ շաղ տալ սև քնջութի սերմերով:

Տապակած կաղամբ

Այսքանը, ձվով թավայի մեջ տապակած կաղամբը պատրաստ է: Վստահ եմ, որ ձեզ դուր կգա:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք