Տապակած կարտոֆիլ սնկով. Յուրաքանչյուր տանտիրուհի սա պիտի պատրաստի

Տապակած կարտոֆիլ սնկով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սնկով պատրաստված կարտոֆիլն այժմ շատ տարածված ուտեստ է, դժվար է պատկերացնել առօրյա սննդակարգ առանց դրա:

Այնուամենայնիվ, տապակած կարտոֆիլն ամենատարածվածն է և ունի պատրաստման տարբեր եղանակներ:  Օրինակ, երբ պատրաստում եք տապակի մեջ, պետք է իմանալ, որ սնկի հետ տապակելիս խնդիր է առաջանում, քանի որ դրանք 90% -ով ջուր են:

Մենք ձեզ կներկայացնենք այն եղանակով, որով կարելի է պատրաստել կատարյալ կողային ուտեստ տապակած կարտոֆիլ սնկով:

Տապակած կարտոֆիլ սնկով

Տապակած կարտոֆիլ սնկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ 2 հատ

_Սունկ 5 հատ

_Սոխ 0.5 հատ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Տապակած կարտոֆիլ սնկով

Տապակած կարտոֆիլ սնկով. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը լվանալ և կտրել մոտավորապես 1 սմ հաստությամբ ձողիկներով:

_Պատրաստեք սոխը և սունկը. Կտրեք սոխը բարակ կես օղակների և սունկը շերտերով:

_Նախ պատրաստել կարտոֆիլը. Տապակել այն յուղով տապակի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն և հաճելի փխրուն:

_Դրանից հետո (կամ դրան զուգահեռ), սունկը տապակել սոխով. Տապակել դրանք մինչև թեթև ոսկե երանգ և ավելացնել կարտոֆիլին, խառնել: Միայն դրանից հետո աղը և պղպեղը ավելացնել:

Այս ուտեստի հիմնական խորամանկությունն այն է, որ կարտոֆիլը և սունկը պատրաստվում են առանձին: Եթե ​​շատ քիչ ժամանակ ունեք, ապա միաժամանակ երկու տապակի մեջ տապակել: Միայն դրանից հետո դուք կստանաք կատարյալ խրթխրթան, փափուկ միջուկով կարտոֆիլ և հյութալի սնկով համեմված ընտիր ուտեստ:

Տապակած կարտոֆիլ սնկով

Ի դեպ, պարտադիր չէ շամպինիոն վերցնել, քանի որ անտառային սունկերը նույնիսկ շատ ավելի բուրավետ են:

Տապակած կարտոֆիլը սնկով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք