Տապակած ձուկ. Այնքան համեղ է, որ պարզապես մատները հետը կուտեք
Խրթխրթան կեղևով համեղ ու նուրբ ձուկը ներսից հյութեղ է, դրսից՝ փխրուն: Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ ցանկացած ձուկ կդառնա աներևակայելի համադամ ուտեստ:
Անպայման փորձեք և հաճելի ձկնային օր կազմակերպեք ինքներդ ձեր և ձեր սիրելիների համար:
Տապակած ձուկ. Մեզ պետք կլինի
- Ցանկացած ձուկ՝ ըստ ձեր ճաշակի
- Գլուխ սոխ 3 հատ
- Աղ և պղպեղ
- Կարագ 300 գ
- Եգիպտացորենի ալյուր
Տապակած ձուկ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
- Նախ, պետք է մաքրել և մանրակրկիտ լվանալ ձկները հոսող ջրի տակ: Դրանից հետո պետք է անել լայնակի, մակերեսային կտրվածքներ ամբողջ երկարությամբ:
- Հաջորդը սոխը հնարավորինս մանր կտրատել, լցնել թանզիֆի (մառլյա) վրա և քամել սոխի հյութը:
- Ձկները դնել սոխի հյութով ամանի մեջ, ապա աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
- Կարագը տաք տապակի մեջ դնել, թող ամբողջությամբ հալվի:
- Այժմ պետք է արդեն համեմված ձուկը թաթախել եգիպտացորենի ալյուրի մեջ:
- Ձկները տեղափոխել տաք թավայի մեջ և տապակել ուժեղ կրակի վրա երկու կողմից, մինչև փխրուն կեղև ստացվի:
Տապակած փխրուն ձուկը պատրաստ է: Անհավանական համեղ, անուշաբույր ու փխրուն ուտեստ, իսկական խոհարարական գլուխգործոց:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ձուկը ջեռոցում