Այսօր ներկայացնելու եմ տապակած սպանախ ամենահամեղ տարբերակը, անսպասելի բաղադրիչների օգտագործմամբ։
Содержание
Տապակած Սպանախ Բաղադրիչներ
- Սպանախ — 2 կապ
- Գազար — 3 հատ
- Սխտոր — 2-3 ատամ
- Եգիպտացորեն 100 գր․
- Ձու — 1-2 հատ
- Համեմունքներ — 0,5 թեյի գդալ մանանեխ, խմելի-սունելի, սև պղպեղ՝ ինչ-որ սիրում եք և սովորաբար օգտագործում եք
Տապակած Սպանախ պատրաստման նոր տարբերակ
- Գազարը շերտատելով կտրատել
- Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել տաքացնել, վրան ավելացնել գազարը և երկայնակի կտրատած սխտորը
- Խառնելով տապակել մի քանի րոպե
- Սպանախը լվանալ, բաժանել 2 կամ 3 մասի
- Ավելացնել սպանախը տապակվող գազարին
- Փակել կափարիչը և 2 րոպե թողնել շոգեխաշվելու
- Եգիպտացորենի վրա կոտրել 1-2 ձու , աղ անել և հարելով ավելացնել տապակում արդեն չափերով փոքրացած սպանախին
- Խառնելով ևս մի քանի րոպե տապակել և վերջ, մատուցելիս կարելի է սխտոր մածուն կողքը հրամցնել
- Կարելի է սառելուց հետո որպես աղցան մատուցել
Դե ինչ, բարի ախորժակ։