Տապակած վարսակի փաթիլներ. Առավոտը սկսենք թարմ ու հաճելի նախաճաշով

Տապակած վարսակի փաթիլներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Յուրօրինակ նախաճաշ պատրատենք՝ տապակած վարսակի փաթիլներ: Ձվով և վարսակով այս նախաճաշը կարելի է մատուցել կաթնաշոռի և թթվասերի հետ, ցանկացած մրգի կամ հատապտուղների հետ։

Տապակած վարսակի փաթիլներ

Տապակած վարսակի փաթիլներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

(1 բաժնի համար)

_Վարսակի փաթիլներ — 3 ճաշի գդալ

_Ձու — 1 հատ

_Կաթնաշոռ — 2 ճաշի գդալ

_Թթվասեր — 1 ճաշի գդալ

_Բանան — 0,5 հատ

_Անկորիզ խաղող — 70 գ

_Մեղր — ըստ ճաշակի

_Սև քնջութ — ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ — 1 ճաշի գդալ

Տապակած վարսակի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

_Չոր վարսակի ալյուրը լցնել տաքացրած բուսական յուղով տապակի մեջ։

_Տապակել մի քանի րոպե, երբեմն խառնելով, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Ձուն կոտրել տապակած վարսակի վրա: Խառնել և շարունակել տապակել ևս 1-2 րոպե, մինչև ձուն նույնպես պատրաստ լինի:

Տապակած վարսակի փաթիլներ

_Տապակի պարունակությունը լցնել ափսեի վրա և ավելացնել թարմ կաթնաշոռն ու թթվասերը։

_Մաքրել և կտրատել բանանը: Առանձնացնել խաղողի հատիկները ողկույզից։

_Ձվով տապակած վարսակի փաթիլների վրա լցնել մեղր, ավելացնել բանան և խաղող։

_Այս ամբողջ գեղեցկության վրա շաղ տալ քնջութի սերմեր և անմիջապես մատուցել։

Տապակած վարսակի փաթիլներ

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք