Տնական երշիկ առանց թաղանթի. Համեղ և առողջարար նախուտեստ
Առաջարկում ենք պատրաստել այս համեղ նախուտեստը; Այն շատ համեղ է, հյութալի, պարզ և էժան՝ պատրաստելու համար: Փորձեք և համոզվեք, որ ավելի համեղ երշիկ չեք ճաշակել:
Содержание
Տնական երշիկ առանց թաղանթի. Անհրածեշտ բաղադրիչները
- Խոզի միս 600 գ
- Խոզաճարպ 300 գ
- 1 սոխ
- Սխտոր 3-4 պճեղ
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Տնական երշիկ առանց թաղանթի. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար միսը մանր կտրատել, ապա մանր կտրատել խոզաճարպը, սոխը մանրացնել, ապա սխտորը ճզմել:
- Աղացած միսը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ:
- Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի, մանրակրկիտ հունցել աղացած միսը ձեռքերով: Աղացած մսի ընդհանուր զանգվածը բաժանել 4 հավասար մասերի, մի մասը լցնել փայլաթիթեղի վրա և հավասարաչափ տարածել, փայլաթիթեղով ծածկելով՝ երշիկ ձևավորել:
- Դրանից հետո փայլաթիթեղի մեջ փաթաթել մի քանի շերտերով: Փակել եզրերը:
- Այս կերպ պետք է ձևավորել մնացած բոլոր երշիկները, դրանք տեղափոխել փայլաթիթեղով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա, ջուրը լցնել մինչև կեսը:
- Տապակը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ, 30-35 րոպե:
- Կես ժամ անց հանել տապակը, երշիկների վրա փաթաթված փայլաթիթիեղը կտրել երկայնքով:
- Կրկին 2-3 րոպեով դնել ջեռոցը, որպեսզի երշիկները մի փոքր կարմրեն:
Պատրաստի երշիկները դնել մատուցման ափսեի վրա, զարդարել կանաչիներով:
Շատ հյութեղ է և համով հարուստ: Համեղ է այնպես, որ մատներդ հետը կուտեք:
Տնական երշիկը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ջեռեփուկ տավարի մսով