Միշտ գիտեի, որ ընկերուհիս անխոնջ գյուտարար է: Բայց երբ ես վերցրի նրա աղաման և տեսա, որ ներսում աղը կանաչ գույնի է, միևնույն է շատ զարմացա: Իմ համր տարակուսանքին ի պատասխան նա պարզապես ծիծաղեց և պատմեց, թե ինչպես պատրաստել համեղ աղ:
Ես չգիտեմ, թե ինչպես է նա հնարել այս համեմունքը, բայց արդյունքում դա անհավանական համ ուներ: Այս տնական համեմունքը կարելի է ավելացնել աղցաններին, մսերին, ձկներին, բանջարեղենին և նույնիսկ ապուրին:
Իհարկե, ես դա կրկնեցի տանը: Հիմա ես նույնպես ունեմ այս ունիվերսալ համեմունքի բանկա: Ես այն օգտագործում եմ ամեն օր:
Տնական կանաչ աղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_200 գ խոշոր ծովային աղ
_50 գ ռեհան
_2 պճեղ սխտոր
_1 պտղունց խնկունի
Տնական կանաչ աղ. Պատրաստման եղանակը
_Նախ պետք է ռեհանը մի փոքր չորացնել. Լվանալ և չորացնել, թողնել երկու օր: Սխտորը կարելի է պարզապես կտրել կտորներով և թողնել ռեհանի նման բաց մնա:
_Խառնել և մանրացնել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ:
_Պատրաստված խառնուրդը հավասարապես տարածել յուղաթղթի վրա և թույլ չորացնել տապակի վրա 100 ° C ջերմաստիճանում` մոտ 10 րոպե:
Իհարկե, բաղադրիչների հավաքածուն կարող եք փոփոխել ինչպես ցանկանում եք: Ցանկանու՞մ եք կծու համեմունք՝ ավելացրեք պղպեղ: Ամեն ինչ ձեր ձեռքում է: Գտեք ձեր համադրությունները և վայելել բույրերի յուրահատուկ փնջերը:
Տնական կանաչ աղը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ ՍՈՈՒՍ Մսային Ուտեստների համար․ Խորովածի, խոզի բդի, մսեղենի թարմ սոուս