Տնական կապուչինո. Փարթամ փրփուրով, համեղ ըմպելիք,որը կթարմացնի և կզովացնի ձեզ
Բուրավետ կապուչինո` կաթի ու սուրճի քաղցր համի ներդաշնակ հավասարակշռության ըմպելիք: Շատերը կարծում են, որ իսկական կապուչինոն կարելի է խմել միայն սրճարաններում: Նույնիսկ սուրճի մեքենա ունեցողներն են հաճախ վազում մոտակա սրճարան մի բաժակ սիրված ըմպելիքի համար: Բայց փարթամ փրփուրով տնական կապուչինո պատրաստելը հնարավոր է: Եվ մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես:
Հայտնի սուրճի խմիչք կարելի է պատրաստել բլենդերի օգտագործմամբ: Դուք կստանաք գերազանց փրփրուն պատրաստուկ, ինչը բավարար է մեծ ընկերախմբի համար: Դուք կարող եք թանձրությունը ինքներդ կարգավորել, և տպավորիչ փրփուրը կլինի, ինչպես պրոֆեսիոնալ բարիստայի պատրաստածը:
Տնական կապուչինո. Բաղադրիչները
- Լուծվող սուրճ 0,5 բաժակ
- շաքար 90 գ
- ջուր 100 մլ
- կաթ 200 մլ
Տնական կապուչինո. Պատրաստման եղանակը
- Լցնել սուրճն ու շաքարը բլենդերի ամանի մեջ: Լցնել սառը ջուր և հարել խառնիչով երկու րոպե:
- Վերցնել սուրճի բաժակը, մեջը լցնել 2 թեյի գդալ սուրճի զանգված. Տաքացնել կաթը և լցնել զանգվածի վրա և լավ խառնել:
- Սուրճի մնացած խառնուրդը տեղափոխեք հերմետիկ փակվող ամանի մեջ և պահել սառնարանում:
- Սուրճի այս զանգվածը շատ բազմակողմանի է: Այն լավ է պահում իր ձևը: Դուք կարող եք օգտագործել այս փրփուրը տորթեր և այլ աղանդերներ զարդարելու համար: Փորձեք և գնահատեք այս պարզ բաղադրատոմսը:
Կապուչինոն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Զովացնող սմուզի