Տնական կետչուպ. Լոլիկով պատրաստված համեղ լցոն

Տնական կետչուպ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տնական կետչուպ. Լոլիկով պատրաստված համեղ լցոն, որը բոլորիս խոհանոցի անփոխարինելի բաղադրիչներից է: Դրանք կարող են օգտագործվել թե որպես առանջին համեղ լրացում, թե ուտեստ պատրաստելու բաղադրիչ:

Յուրաքանչյուրս կարող է իր սեփական նախասիրություններով կազմել բաղադրատոմսը, որը ժամանակի ընթացքում կփորձարկի ու կարող է վստահաբար առաջարկել մյուսներին: Ես էլ ունեմ նման մի համեղ բաղադրատոմս, որը սիրով ներկայացնում եմ:

Կետչուպը ստացվում է գերազանց, համեղ, պայծառ, բուրավետ: Ամենայն հավանականությամբ այս կետչուպը տարբերվում է այն բոլոր բաղադրատոմսերից, որոնք ես երբևէ փորձել եմ, բայց սա ամբողջությամբ հմայք է:

Տնական կետչուպ

Տնական կետչուպ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • 5 կգ լոլիկ
  • 0.5 կգ սոխ
  • 300 գրամ բուլղարական պղպեղ
  • 125 մլ 9% քացախ
  • 200 գրամ շաքար
  • 1 ճաշի գդալ աղ (ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել 2 ճաշի գդալ);
  • սամիթ և մաղադանոս փոքրիկ փնջերով:

Թանձր լոլիկի սոուս.

Տնական կետչուպ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Հեռացրեք պղպեղի միջուկը, լվանալ լոլիկները, կեղևահան արեք սոխը:
  2. Մսաղացով մանրացնել սոխը, պղպեղը և լոլիկը:
  3. Դրեք կրակի վրա և եփել 3 ժամ ցածր կրակով:
  4. Երբ այն եռա, ավելացնել ըստ համտեսի աղ, շաքար և աղացած սև պղպեղ:
  5. Ստերիլացնել բանկաները կետչուպի համար, եռացնել կափարիչները:
  6. Կեչուպի պատրաստումից մոտ 30 րոպե առաջ ավելացնել մանր կտրատած կանաչին և քացախը:
  7. Նշված ժամանակահատվածից հետո տաք կետչուպը բանկաների մեջ լցնել, կափարիչները ամուր փակել:
    Ստացվում է 0,5 լիտրանոց 6 բանկա:

Տնական կետչուպ

Ի դեպ, շատ հարմար է կետչուպը լցնել 200 գրամանոց բանկաների մեջ, եթե ընտանիքը փոքր է: Բայց բնականաբար ամենահարմար միջին տարբերակն է փակել 0,5 լիտրով:

Տնական կետչուպը պատրաստ է, այն շատ համեղ է ստացվում:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք