Տնական կոշտ Պանիր. Համեղ, պարզ ու հեշտ բաղադրատոմս

Տնական կոշտ պանիր ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տնական կոշտ պանիր. Պարզ ու հեշտ բաղադրատոմս, որով կարող եք պատրաստել այս անփոխարինելի մթերքը: Ձեզ դուր է գալիս կոշտ պանիրը: Երբևէ փորձե՞լ եք պատրաստել այն ինքներդ: Պարզվում է` դա շատ պարզ է, արագ: Արագ անհետանում է սեղանից, որովհետև այնքան համեղ է այն … Տնական կոշտ պանիրը շատ համեղ է, քան խանութում ձեռք բերվածը: Նուրբ, անուշաբույր, փափուկ, բավականին հագեցնող և հիանալի նուրբ համ ունի: Բարակ կտոր կամ փխրուն տոստի մի կտորի վրա դնել բարակ շերտ, և ավելի լավ է այն ուտել փափուկ, թարմ թխած տնական հացով:

Տնական կոշտ պանիր

Տնական կոշտ պանիր. Բաղադրությունը

  • աղ — 2 ճաշի գդալ
  • 6 ձու
  • կեֆիր — 200 գ
  • 400 գ թթվասեր
  • կաթ — 2 լ

Տնական կոշտ պանիր

Տնական կոշտ պանիր. Պատրաստման եղանակը

  1. Ավելացնել աղը կաթի մեջ և հասցնել եռման:
  2. Ձուն և թթվասերը հարել:
  3. Աստիճանաբար խառնելով, բարակ հոսքով, ձվի խառնուրդը լցնել կաթի մեջ, ավելացնել կեֆիրը և բերել ամբողջ զանգվածը եռման, բայց չեռացնել: Կաթը պետք է կտրվի
  4. Լցնել ամբողջ զանգվածը մառլյայի մեջ և թողնել, որ շիճուկը քամվի:
  5. Այնուհետև սեղմելով պանիրը փաթեթավորեք շղարշով և դրեք սառը տեղ, բեռի տակ, 4-5 ժամվա ընթացքում:
  6. Այս պանիրն աներևակայելի համեղ է, եթե ձիթապտուղ կամ համեմունքներ ավելացնել պանրին: Կծու պանրի նման մի կտորը ձեզ պարզապես կհիացնի:

Օգնեք ինքներդ ձեզ համեղ և առողջ ուտեստ պատրաստելով:

Տապակած Պանիր․ Հնարավոր չէ Հագենալ այս Խրթխրթան Պանրի Ձողիկներից

Խնդրում ենք Գնահատեք