Երբ Տնական հաց պատրաստեք այս բաղադրատոմսի համաձայն, դուք երբեք չեք ցանկանա նորից խանութ այցելել անհայտ պայմաններում թխված մթերք գնելու համար:
Այն այնքան քնքուշ, թեթև, բուրավետ և վարդագույն է, որ առաջին իսկ պատառից այն կհմայի ձեզ և ձեր հյուրերին: Պատրաստվում է շատ պարզ և հեշտ քայլերով: փորձեք և համոզվեք, որ կստացվի:
Տնական հաց. Պատրաստման համար անհրաժեշտ է
Խմորը
_Խմորիչ 25 գ
_Ջուր 375 մլ
_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Ալյուր 550 գ
Վրան քսելու համար
_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
_Ջուր 100 մլ
Տնական հաց. Ինչպես պատրաստել
_Ջուրը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքարավազ, աղ, ավելացնել խմորիչ և մանրակրկիտ խառնել:
_Հաջորդը, մի քիչ ալյուր ավելացնել, խառնել, փակել կափարիչով և թող 10 րոպե մնա:
_10 րոպե հետո ավելացրեք մնացած ալյուրը և ձեռքերով հունցեք փափուկ խմոր: Ծածկեք և թողեք տաք տեղում 45 րոպե:
_Այնուհետև, խմորը բաժանեք հավասար փոքր գնդերի, ծածկեք սրբիչով և թողեք էլի մի փոքր հանգստանա:
_Յուրաքանչյուր գնդիկին նավակի ձև տվեք: Խմորները դնել յուղթղթով ծածկված տապակի վրա և թողնել ևս կես ժամ մնա:
_Խմորի վրա քսեք մի ճաշի գդալ թթվասերի և 100 մլ ջրի խառնուրդով: Դանակի շեղբի օգնությամբ թեթևակի կտրվածք արեք խմորի վրա:
_Ջեռոցը նախապես տաքացնել 200 աստիճանով և խմորով տապակը դնել 20 րոպե:
Տնական հացը պատրաստ է: Հացի սուպեր բաղադրատոմսով ստանում ենք ներսից փափուկ, դրսից` ոսկեգույն մթերք, որը շատ ախորժելի է թվում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Իսկ նիհարել ցանկացողների համար Ֆիթնես հացի այս տարբերակը կառաջարկենք