Տնական յոգուրտ. Եկեք միասին պատրաստենք այս համեղ թարմությունը, որն օգտակար է տարվա բոլոր եղանակներին:
Տնային յոգուրտ պատրաստելը մեծ ջանքեր չի պահանջում: Ամեն ինչ շատ պարզ է և համեղ:
Տնական յոգուրտ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
0.5 լիտրանոց տարայի համար
_Կաթ՝ ըստ ճաշակի
_Պարզ յոգուրտ 2-3 ճաշի գդալ
Տնական յոգուրտ. Պատրաստման եղանակը
_Յոգուրտի համար օգտագործել տնական կաթ: Կաթը դնել կրակի վրա և թողնել եռա:
_Միջին թանձրության յոգուրտի համար պետք 5 րոպե եռացնել, իսկ եթե ցանկանում եք թանձր յոգուրտ, թող եռա 15-20 րոպե:
_Թողնել կաթը մի փոքր սառչի, այն չպետք է շատ տաք լինի, հասցրեք գոլ վիճակի:
_Այժմ փորձելով գդալն իջեցնել կենտրոնում, ավելացնել մերան-յոգուրտը և զգուշորեն խառնել:
_Դնել հաստ անձեռոցիկը բանկայի վերևում և ծածկել կափարիչով, ուժեղ չսեղմելով:
_Ծածկել ծածկոցով, որպեսզի բանկաները տաք մնան և թողնել հանգստանա 8 ժամ:
_Որից հետո յոգուրտը դնել սառնարանը, որպեսզի թրմվի և հնարավոր լինի ուտել:
Հետագայում պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ձեր պատրաստած յոգուրտով, նույն չափերով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական մայոնեզ