Տնական պանիր կանաչիներով. Դյուրամարս, կատարյալ մթերք

Տնական պանիր կանաչիներով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տնական պանիր կանաչիներով. Դյուրամարս, կատարյալ մթերք

Բնական պանիրը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ առողջարար: Այն պարունակում է շատ սպիտակուցներ, որոնք մեզ այնքան շատ են պետք ամեն օր: Ավելին, պինդ պանիրը կատարելապես մարսվող է և հաճախ ընդգրկվում է դիետաների համար նախատեսված սննդամթերքի ցուցակում: Բայց խանութների դարակներում շատ կեղծիքներ ու անորակ ապրանքներ կան: Մթերքի բոլոր առավելություններից լիարժեք օգտվելու համար պատրաստեք տնական պանիր խոտաբույսերով:

Բաղադրատոմսը այնքան պարզ է, որ նույնիսկ անփորձ խոհարարը կարող է պատրաստել այն: Ձեզ անհրաժեշտ են միայն երեք հիմնական բաղադրիչներ: Մնացածը ձեր հայեցողությամբ է: Եթե ​​սիրում եք ավելի աղի պանիր, ապա ավելացրեք ավելի շատ աղ: Կծվության կամ այլ համեր ստանալու համար կարող եք հավաքել կանաչիների փունջ և ձեր սիրած համեմունքները: Իսկ տնական պանրի ինքնատիպությունը կլրացվի ընկույզով, սնկով կամ տարբեր լրացումներով:

Տնական պանիր կանաչիներով

Տնական պանիր կանաչիներով. Անհհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կաթ 1 լ
  • Թթվասեր 200 գ
  • Ձու 3 հատ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Չորացրած սամիթ 2 թեյի գդալ

Տնական պանիր կանաչիներով

Տնական պանիր կանաչիներով

Տնական պանիր կանաչիներով

Տնական պանիր կանաչիներով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ խառնել բարձր յուղայնությամբ կաթ (առնվազն 3%) և աղ, եռացնել:
  2. Ձվերը 20% յուղայնության թթվասերով հարել առանձին ամանի մեջ: Գդալով խառնելով՝ եռացող կաթի մեջ ջրապտույտ ստեղծել և ձվի խառնուրդը լցնել դրա մեջ, մինչև խառնուրդը սկսի «կտրվել» մի քանի րոպե անց:
  3.  Եփել պանիրը միջին ջերմության վրա ևս 5-7 րոպե:
  4. Կանաչիներն ավելացնել պատրաստ լինելուց 2-3 րոպե առաջ, խառնել: Երբ գդալի վրա պանրի կտորներ չեն մնում, կարող եք կաթսան հանել կրակից:
  5. Երկշերտ թանզիֆը փռել մաղի վրա: Լցնել կաթսայի պարունակությունը և սպասել հեղուկի արտահոսելուն: Վերցնել պլաստիկ աման և ներքևում մի քանի փոքր անցքեր անել: Պանիրը լցնել դրա մեջ:
  6. Դնել նմանատիպ մի այլ աման վերևում և դնել առնվազն 4 կգ կշռող ցանկացած ծանրոց: Դա կարող է լինել օրինակ՝ ջրի շիշ:
  7. Տեղադրել այդ ամբողջ կառույցը ամանի մեջ, որպեսզի շիճուկը քամվի: Թողեք այն 2-3 ժամ:

Տնական պանիր կանաչիներով

Կանաչիներով պանիրը լավ է պահում իր ձևը: Կտրելիս չի փշրվում: Ընտանիքի անդամները հաստատ կգնահատեն նման զարմանալի նրբությունը: Հաջորդ օրը դուք ստիպված կլինեք կրկին եփել տնական պանիր:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած պանրի ձողիկներ

Խնդրում ենք Գնահատեք