Ճակնդեղով Տոնական աղցան, աներևակայելի համեղ և անուշաբույր աղցան՝ պատրաստված ամենապարզ և մատչելի բաղադրիչներից։
Երբ անսպասելի հյուրեր են գալիս, այս աղցանը պարզապես աստվածային պարգև է: Այն պատրաստվում է արագ, պարզ, և որ ամենակարևորն է՝ հյուրերը ձեզանից շատ գոհ կմնան։
Տոնական աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Եփած ճակնդեղ 500 գր
_Ձու 3 հատ
_Պահածոյացված եգիպտացորեն 200 գր
_Չորահաց 50-70 գր
_Հալած պանիր 1 հատ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Թթվասեր կամ մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
_Եփած ձվերը կտրատել խորանարդներով, հալած պանիրը նույնպես խորանարդներով կտրատել և լցնել խորը ամանի մեջ։
_Այնուհետև խաշած ճակնդեղը կտրատել խորանարդներով աղ անել, ապա ավելացնել պահածոյացված եգիպտացորենը և չորահաց։
_Համեմել մայոնեզով կամ թթվասերով՝ ըստ ճաշակի։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարմիր աղցան