Տորթիկներ պանրային կրեմով. Նախուտեստ, որը բոլորին դուր կգա ու չի ձանձրացնի երբեք
Գեղեցիկ ու համեղ խորտիկ տորթերը հիանալի են տոնական կամ ֆուրշետի սեղանի համար:
Տորթերը շատ հարմար են, քանի որ դրանք հնարավոր է նախապես թխել, մի քանի օր առաջ: Այնպես որ կարող եք սկսել նախատեսված օրից առաջ: Ես դրանք պահեցի տոպրակի մեջ սառնարանում մինչև 5 օր, նրանք լավ են պահպանվում:
Содержание
Տորթիկներ պանրային կրեմով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Խմոր
- Կաթ 1 բաժակ
- Ալյուր 1 բաժակ
- Ձու 2 հատ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
Կրեմ
- Ադիգե պանիր 300 գ
- Կրեմ պանիր 200 գ
- Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
- Մանանեխ 1 թեյի գդալ
Լցոնիչներ
- Սամիթ
- Մաղադանոս
- Կարմիր ձուկ 150 գ
- Վարունգ 1 հատ
- Լոլիկ 1 հատ
Տորթիկներ պանրային կրեմով. Պատրաստման եղանակը
- Ձվերը հարել աղով և կաթով, ավելացնել ալյուրը և պատրաստել խմորը, ինչպես նրբաբլիթների համար: Խմորը լցնել կեքսների կաղապարների մեջ մինչև բարձրության կեսը: Եթե մետաղական ձուլվածք է, այն պետք է քսել բուսական յուղով:
- Սկզբում թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե, ապա առանց վառարանը բացելու, կրակը իջեցնել 180 աստիճանի և թխել ևս 15-20 րոպե: Հանել տորթերը ձևամանից և թողեք, որ ամբողջովին սառչեն: Կարելի է այդ վիճակում լցնել տոպրակի մեջ և մի քանի օր պահել սառնարանում:
- Լցոնման համար պանիրը քերել, ավելացնել հալված սերուցքային պանիր, ինչպիսիք են Hochland կամ Viola, մանանեխ, մայոնեզ և հարել: Այսպիսով որպես հիմք կստանաք համեղ պանրային կրեմ, որին կարող եք ավելացնել ձեր նախընտրած ցանկացած լցանյութ:
Այս անգամ ես պատրաստեցի ձկան և բանջարեղենի միջուկներ
Առաջին դեպքում պանրի կրեմին ավելացնել մաղադանոս, սամիթ և մանր կտրատված թույլ աղած կարմիր ձուկ:
Իսկ բանջարեղենի միջուկի համար կրեմին ավելացնել կանաչիներ, թարմ վարունգ և լոլիկ:
Մեզ դուր է գալիս նաև ձիթապտղով և ապխտած հավով լցոնումը:
Տորթիկներ պանրային կրեմով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Լավաշով նախուտեստ