Տորթիկներ պանրային կրեմով. Նախուտեստ, որը բոլորին դուր կգա ու չի ձանձրացնի երբեք

Տորթիկներ պանրային կրեմով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տորթիկներ պանրային կրեմով. Նախուտեստ, որը բոլորին դուր կգա ու չի ձանձրացնի երբեք

Գեղեցիկ ու համեղ խորտիկ տորթերը հիանալի են տոնական կամ ֆուրշետի սեղանի համար:

Տորթերը շատ հարմար են, քանի որ դրանք հնարավոր է նախապես թխել, մի քանի օր առաջ: Այնպես որ կարող եք սկսել նախատեսված օրից առաջ: Ես դրանք պահեցի տոպրակի մեջ սառնարանում մինչև 5 օր, նրանք լավ են պահպանվում:

Տորթիկներ պանրային կրեմով

Տորթիկներ պանրային կրեմով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Խմոր

  • Կաթ 1 բաժակ
  • Ալյուր 1 բաժակ
  • Ձու 2 հատ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ

Տորթիկներ պանրային կրեմով

Կրեմ

  • Ադիգե պանիր 300 գ
  • Կրեմ պանիր 200 գ
  • Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
  • Մանանեխ 1 թեյի գդալ

Լցոնիչներ

  • Սամիթ
  • Մաղադանոս
  • Կարմիր ձուկ 150 գ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Լոլիկ 1 հատ

Տորթիկներ պանրային կրեմով

Տորթիկներ պանրային կրեմով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել աղով և կաթով, ավելացնել ալյուրը և պատրաստել խմորը, ինչպես նրբաբլիթների համար: Խմորը լցնել կեքսների կաղապարների մեջ մինչև բարձրության կեսը: Եթե մետաղական ձուլվածք է, այն պետք է քսել բուսական յուղով:
  2. Սկզբում թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե, ապա առանց վառարանը բացելու, կրակը իջեցնել 180 աստիճանի և թխել ևս 15-20 րոպե: Հանել տորթերը ձևամանից և թողեք, որ ամբողջովին սառչեն: Կարելի է այդ վիճակում լցնել տոպրակի մեջ և մի քանի օր պահել սառնարանում:
  3. Լցոնման համար պանիրը քերել, ավելացնել հալված սերուցքային պանիր, ինչպիսիք են Hochland կամ Viola, մանանեխ, մայոնեզ և հարել: Այսպիսով որպես հիմք կստանաք համեղ պանրային կրեմ, որին կարող եք ավելացնել ձեր նախընտրած ցանկացած լցանյութ:

Տորթիկներ պանրային կրեմով

Այս անգամ ես պատրաստեցի ձկան և բանջարեղենի միջուկներ

Առաջին դեպքում պանրի կրեմին ավելացնել մաղադանոս, սամիթ և մանր կտրատված թույլ աղած կարմիր ձուկ:

Իսկ բանջարեղենի միջուկի համար կրեմին ավելացնել կանաչիներ, թարմ վարունգ և լոլիկ:

Մեզ դուր է գալիս նաև ձիթապտղով և ապխտած հավով լցոնումը:

Տորթիկներ պանրային կրեմով

Տորթիկներ պանրային կրեմով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լավաշով նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք