Փափուկ և համեղ խորտիկ. Հեշտ և արագ պատրաստվող, պարզապես քամեք սմբուկը

Փափուկ և համեղ խորտիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Փափուկ և համեղ խորտիկ. Խմորի մեջ փափուկ և համեղ սմբուկները հեշտ և արագ են եփվում, դրանք ձեզ անպայման դուր կգան: Խոհարարությունը պահանջում է մթերքների նվազագույն փաթեթ և քիչ ժամանակ:

Փափուկ և համեղ խորտիկ

Փափուկ և համեղ խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սմբուկ 4 հատ

_Ձու 2 հատ

_Թթվասեր 100 գր

_Պանիր 100 գր

_Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Ալյուր 4 ճաշի գդալ

_Սխտոր, անուշաբույր կանաչիներ, ռեհան

Փափուկ և համեղ խորտիկ

Փափուկ և համեղ խորտիկ. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել սմբուկները շերտերով: Դառնությունը հեռացնելու համար աղաջրի մեջ թաթախելու կարիք չկա, բայց, եթե անհանգստանում եք, որ այն կա, ապա արեք այս քայլը:

_Հարել ձվերը աղով և պղպեղով, անուշաբույր կանաչիներով և ճզմած սխտորով, թթվասերով, քերած պանրով:

_Զանգվածը լավ հարել մինչև ամբողջովին միատարր դառնա:

_Լցնել ալյուրը և խառնել խմորը:

_Սմբուկի շրջանակները թաթախել դրա մեջ և դնել տաքացած բուսայուղի վրա և տապակել երկու կողմից՝ մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Տապակված սմբուկները դնել թղթե սրբիչների վրա՝ ավելորդ յուղը հեռացնելու համար, այնուհետև շարել ափսեի վրա, ցանել կտրատած կանաչիներ և մատուցել:

Փափուկ և համեղ խորտիկ

Նման սմբուկների համար ես պատրաստում եմ նաև թթվասերով սոուս՝ մանր կտրատած սխտորով և սամիթով, կարող եք ավելացնել նաև քերած թարմ կամ թթու վարունգ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով տաք նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք