Փխրուն հաց. Բազմահատիկ հացաբուլկեղեն, նույնիսկ չեք պատկերացնի, որ դրանք այդքան համեղ են: Դրանք ոչ միայն համեղ են, այլև շատ առողջարար: Համեղ, փխրուն, անուշաբույր, դրանք պարզապես հալվում են ձեր բերանում:
Բացի համը, պետք է հաշվի առնել, որ այս հացը բավական օգտակար է, քանի որ միայն մաքուր բաղադրիչներով է պատրաստվում:
Содержание
Փխրուն հաց. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Աշորայի ալյուր 1 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի սերմեր 1,5 բաժակ
- Աղ 1-2 թեյի գդալ
- Բուսական յուղ 40 մլ
- Ջուր 300 մլ
Փխրուն հաց. Ինչպես պատրաստել
- Խորը ամանի մեջ խառնել սերմերը, ալյուրը, ավելացնել աղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել: Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել այն համեմունքները, որը ձեզ դուր են գալիս:
- Այնուհետև լցնել բուսական յուղ, աստիճանաբար ավելացնել ջուր, խառնել: Պետք է ստացվի շիլայանման զանգված ստացվի: Թողնել խմորը մնա 5 րոպե:
- Այժմ զանգվածը տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և հավասարաչափ տարածել: Մնում է 10 րոպեով խմորը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- 10 րոպե անց, մենք ջերմաստիճանը իջեցնել 160 աստիճանի և շերտը կտրատել հացիկների: Նորից դնել ջեռոցը և թխել 25-30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա:
- Դրանից հետո անջատել վառարանը և թողնել այն սառչի՝ առանց ջեռոցից հանելու:
Փխրուն հացը պատրաստ է: Սովորական հացի գերազանց փոխարինում, կատարյալ է փոքր խորտիկի համար, փխրուն, անուշաբույր, իսկական համի պայթյուն:
Բարի ախորժակ: