Փխրուն հաց. Բազմահատիկ հացաբուլկեղեն

Փխրուն հաց ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Փխրուն հաց. Բազմահատիկ հացաբուլկեղեն, նույնիսկ չեք պատկերացնի, որ դրանք այդքան համեղ են: Դրանք ոչ միայն համեղ են, այլև շատ առողջարար: Համեղ, փխրուն, անուշաբույր, դրանք պարզապես հալվում են ձեր բերանում:

Բացի համը, պետք է հաշվի առնել, որ այս հացը բավական օգտակար է, քանի որ միայն մաքուր բաղադրիչներով է պատրաստվում:

Փխրուն հաց

Փխրուն հաց. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Աշորայի ալյուր 1 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի սերմեր 1,5 բաժակ
  • Աղ 1-2 թեյի գդալ
  • Բուսական յուղ 40 մլ
  • Ջուր 300 մլ

Փխրուն հաց

Փխրուն հաց. Ինչպես պատրաստել

  1. Խորը ամանի մեջ խառնել սերմերը, ալյուրը, ավելացնել աղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել: Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել այն համեմունքները, որը ձեզ դուր են գալիս:
  2. Այնուհետև լցնել բուսական յուղ, աստիճանաբար ավելացնել ջուր, խառնել: Պետք  է ստացվի շիլայանման զանգված ստացվի: Թողնել խմորը մնա 5 րոպե:
  3. Այժմ զանգվածը տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և հավասարաչափ տարածել: Մնում է 10 րոպեով խմորը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
  4. 10 րոպե անց, մենք ջերմաստիճանը իջեցնել 160 աստիճանի և շերտը կտրատել հացիկների: Նորից դնել ջեռոցը և թխել 25-30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա:
  5. Դրանից հետո անջատել վառարանը և թողնել այն սառչի՝ առանց ջեռոցից հանելու:

Փխրուն հաց

Փխրուն հացը պատրաստ է: Սովորական հացի գերազանց փոխարինում, կատարյալ է փոքր խորտիկի համար, փխրուն, անուշաբույր, իսկական համի պայթյուն:

Բարի ախորժակ:

Ֆիթնես Հաց․ Առողջ դիետիկ Հաց ստանալու Բաղադրատոմս Տնային Պայմաններում

Խնդրում ենք Գնահատեք