Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ. Ամեն օր կարող եք պատրաստել այս համեղ ուտեստը փոխելով միջուկները

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ պատրաստել՝ բաց և փակ միջուկներով միաժամանակ։

Մեզ մոտ սիրում են փակ տեսակի կարկանդակներ պատրաստել։ Սա, հավանաբար, պայմանավորված է կարկանդակների օգտագործման մշակույթով։ Ենթադրություն կա, որ բաց միջուկներով կարկանդակներն ավելի արագ են փչանում և դառնում ոչ պիտանի օգտագործման համար։

Այնուամենայնիվ, հենց բաց կարկանդակներ են, որ առաջատար են եվրոպական խոհանոցում: Արևմտյան երկրներում փակ միջուկով խմորեղեն գտնելն ավելի դժվար է։ Որպես կանոն, կարկանդակներն այնպես են պատրաստում, որ միջուկը խմորի տակից երևա։

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ. Բաղադրիչները

_կաթ — 300 մլ

_ալյուր — 450 գ

_շաքարավազ — 1 ճաշի գդալ

_թթվասեր — 2 ճաշի գդալ

_աղ — ½ թեյի գդալ

խմորիչ — 7 գ

Լցոնի բաղադրիչներ

_խաշած կարտոֆիլ — 500 գ

_պանիր — 200 գ

_կարագ — 30 գ

_կանաչ սոխ — մի փունջ

_աղ — ½ թեյի գդալ

_պապրիկա — 1 թեյի գդալ

_բուսական յուղ — 30 գ

սխտոր — 3 պճեղ

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ. Պատրաստումը

_Տաք կաթի մեջ լցնել աղը, շաքարավազը, խմորիչը և թթվասերը, մանրակրկիտ խառնել։

_Ալյուրը մասամբ մաղել կաթնային խառնուրդի մեջ, հունցել առաձգական և ոչ կպչուն խմորը։

_Խմորը 40 րոպե տաք տեղում՝ սրբիչի տակ թողնել։

_Այս պահին պետք է խաշած կարտոֆիլը վերածել խյուսի և վրան ավելացնել մի կտոր կարագ։

_100 գրամ պանիրը մանր քերիչով մանրացնել, կանաչ սոխը մանր կտրատել։

_Ավելացնել բաղադրիչները կարտոֆիլին և խառնել: Չմոռանաք աղ անել միջուկին։

_Միջուկից 12 փոքր կտոր կազմում։

_Խմորը հունցել և բաժանել 12 գնդիկի, դրանք բացել բլիթների նման, մեջը դնել միջուկը։ Խյուսը փակել խմորի մեջ, փակելով եզրերը։

_Կարկանդակները տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա և թողնել 15 րոպե ցելոֆանի տակ։

_Առանձին ամանի մեջ միացրեք պապրիկան ​​բուսական յուղի և ճզմած սխտորի հետ։

_Պապրիկայի խառնուրդը մատներով քսել կարկանդակների մակերեսին՝ խմորը մի փոքր հրելով դեպի ներս։

_Պանրի մնացած մասը պետք է մանր քերել և լցնել կարկանդակների վրա։

_Կարկանդակները թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում կես ժամ։

Կրկնակի միջուկով կարկանդակներ

Այս կարկանդակները հագեցնող են՝ շնորհիվ մեծ քանակությամբ միջուկի։ Խմորը բարակ է, ներսում շատ կարտոֆիլի միջուկ կա, դրսից՝ պանրի կեղև։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարկանդակներ ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք