Ալադիները չգիտեմ, թե ինչպես է ձեզ մոտ ստացվում, բայց ես հաճախ խնդիրներ էի ունենում բլիթներ պատրաստելու ժամանակ: Թվում է, թե դրանք փարթամ են տապակի մեջ, բայց հենց հանում եմ տապակից՝ դրանք անմիջապես փոս են ընկնում մեջտեղում:
Ես փորձեցի պատրաստել այս նոր բաղադրատոմսով, որը շատ դուր եկավ եւ ամենակարեւորը՝ բլիթները փոս չեն ընկնում: Խորհուրդ եմ տալիս, դուք նույնպես փորձեք:
Ալադիներ, որոնք միշտ լավ են ստացվում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_1 բաժակ կեֆիր (մածուն, յոգուրտ)
_1 ձու
_վանիլային շաքար
_2 ճաշի գդալ բուսական յուղ
_2 ճաշի գդալ շաքար
_ալյուր 1 բաժակ
_աղ դանակի ծայրով
_սոդա 0,5 թեյի գդալ
_փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
Ալադիներ, որոնք միշտ լավ են ստացվում. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Նախ խառնել կեֆիրը, շաքարը, ձուն, վանիլային շաքարը և բուսական յուղը:
_Առանձին խառնել չոր բաղադրիչները՝ ալյուր, շաքար, աղ, սոդա և փխրեցուցիչ:
_Լցնել հեղուկ զանգվածը չորի վրա և արագ խառնել: Կարիք չկա երկար ժամանակ հարել, մասնավորապես, կարելի է մի փոքր, թեթևակի խառնել:
_Խմորը պետք է մնա գնդիկներով: Հիշեք, որ չափազանց շատ հարել չի կարելի:
_Խմորի ամանը ծածկել սրբիչով և թող մոտ 20 րոպե մնա, այդ ընթացքում դուք կհասցնեք զբաղվել ձեր մյուս կենցաղային գործերով:
_Նշված ժամանակից հետո մի խառնեք խմորը, ընդամենը վերցրեք գդալով և տապակեք բլիթները տապակի մեջ բուսական յուղ լցնելով:
Ալադիներ, որոնք միշտ լավ են ստացվում պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Փքուն ալադիներ