Աղացած մսով գլանիկներ. Աներևակայելի պարզ և համեղ բաղադրատոմս
Հյութեղ մսով, փափուկ, անուշաբույր գլանափաթեթներ, որոնք ձեզ կհիացնեն: Դրանք պատրաստելիս ստացվում է այնպիսի համ, որ պարզապես անհնար է դիմանալ և սպասել, մինչև բոլորը հավաքվեն սեղանի շուրջ: Փորձեք շատ համեղ է, չեք փոշմանի:
Содержание
Աղացած մսով գլանիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Խմոր
- Ձվի սպիտակուց 1 հատ
- Չոր խմորիչ 1 ճաշի գդալ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
- Տաք կաթ 200 մլ
- Բուսական յուղ 90 մլ
- Ալյուր 5 բաժակ
Լցոն
- Աղացած տավարի միս 250 գ
- Սոխ 1 հատ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Մաղադանոս
- Աղ և պղպեղ
- Կարմիր պղպեղ
- Ուրց
- Դեղնուց 1 հատ
- Կաթ
Աղացած մսով գլանիկներ. Պատրաստման եղանակը
- Խմորի համար խորը ամանի մեջ գցել սպիտակուցը, աղը, շաքարավազը, լցնել տաք կաթ, ավելացնել խմորիչը, բուսական յուղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Հետո լցնել ալյուրը և կրկին մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ: Խմորը հունցել, թողնել ծածկված մնա 40 րոպե:
- Մինչ այդ մենք կարող ենք զբաղվել լցոնմամբ, դրա համար աղացած մսի մեջ լցնում ենք մանր կտրատած սոխ, ճզմած սխտոր, մանր կտրատած կանաչի, աղ, պղպեղ, ուրց, կարմիր պղպեղ: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- 40 րոպե անց հանել խմորը, գրտնակել, մեծ ափսեով կտրել շրջանակներ: Դնել լցոնը յուրաքանչյուր բլիթի մեջտեղում:
- Դրանից հետո բլիթի մեջտեղից եզրը կտրվածք անել և այն ոլորել: Դրանք դասավորել թխման ձևամանի մեջ, քսում դեղնուցի և կաթի խառնուրդով:
- Ձևամանը 35-40 րոպեով դնել նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Աղացած մսի խողովակները պատրաստ են: Ստացվում են անուշահոտ, կարմրավուն և խելահեղ համեղ բլիթներ: Անպայման փորձեք, և հաճույք պատճառեք ինքներդ ձեզ և ձեր ընտանիքին:
Աղացած մսով գլանիկները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Մսով կարկանդակ